Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Αρπαξαν 5.000 € από το πρακτορείο ΟΠΑΠ της οικογένειας Παντελίδη. Οι κάμερες ασφαλείας «τσάκωσαν» τους δύο διαρρήκτες

Στόχος διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής το πρακτορείο ΟΠΑΠ της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, από το οποίο οι άγνωστοι κακοποιοί, που εισέβαλαν παραβιάζοντας το παράθυρο, ξάφρισαν περίπου 5.000 ευρώ σε μετρητά, καθώς και λαχεία Σκρατς μεγάλης αξίας. Απο τον Θεοδόση Π. Πάνου...

Ωστόσο η σύλληψη των δραστών θεωρείται ζήτημα ημερών, καθώς τις κινήσεις τους αλλά και τα πρόσωπά τους έχει καταγράψει καθαρά το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος στην οδό 28ης Οκτωβρίου, στη Νέα Ιωνία, που έχει εγκαταστήσει η οικογένεια Παντελίδη. Hδη το υλικό βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών, που διενεργούν έρευνες για τη διάρρηξη. Οι δυο άνδρες, που φορούσαν κουκούλες στο κεφάλι, είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους αλλά δεν αντιλήφθηκαν τις κάμερες ασφαλείας, με αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικά τους να έχουν καταγραφεί με κάθε λεπτομέρεια!
Τις εισπράξεις
Σύμφωνα με όσα διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που έφθασαν στο πρακτορείο της οικογένειας Παντελίδη, οι δύο κακοποιοί μπήκαν στο κατάστημα από ένα παράθυρο που «βλέπει» στον ακάλυπτο χώρο της διπλανής πολυκατοικίας και είχε μείνει ανασφάλιστο. Από τη στιγμή που βρέθηκαν στο εσωτερικό του πρακτορείου, άρχισαν να αναζητούν χρήματα. Σε ένα από τα συρτάρια του πρακτορείου βρήκαν ένα μεταλλικό κουτί, που περιείχε τις εισπράξεις όχι μόνο του πρακτορείου αλλά και της καφετέριας Αρωμα Πλατείας, που διατηρεί ακριβώς δίπλα ο αδελφός του αείμνηστου καλλιτέχνη Τριαντάφυλλος Παντελίδης.
Προτού εξαφανιστούν, οι δύο δράστες άνοιξαν και τις προθήκες του πρακτορείου, από τις οποίες άρπαξαν όλα τα λαχεία Σκρατς, αξίας περίπου 3.500 ευρώ. Στη συνέχεια οι διαρρήκτες διέφυγαν από το ίδιο παράθυρο από το οποίο είχαν καταφέρει να εισβάλουν στο κατάστημα λίγο πριν. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης στους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έφθασαν στο σημείο, το μεταλλικό κουτί περιείχε περίπου 5.000 ευρώ.
Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, στόχος κακοποιών δεν έγινε μόνο το πρακτορείο της οικογένειας, αλλά και το αυτοκίνητο του Τριαντάφυλλου Παντελίδη. Το πρωί της Κυριακής ο ίδιος διαπίστωσε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας άγνωστοι του είχαν σκίσει την κουκούλα του αυτοκινήτου του, χωρίς ωστόσο να πάρουν κάτι μέσα από αυτό.
Φίλοι της οικογένειας έχουν δημοσιοποιήσει στις προσωπικές τους σελίδες στο facebook το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του πρακτορείου, ζητώντας από όλους -αλλά κυρίως και από τους θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη- να επικοινωνήσουν είτε μαζί τους είτε με τις Αρχές, εάν έχουν κάποιες πληροφορίες, ώστε να βοηθήσουν στις έρευνες.
Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες έχουν «καθαρίσει» στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. τα πρόσωπα των δύο διαρρηκτών και πλέον προσπαθούν να διαπιστώσουν από τις φωτογραφίες σεσημασμένων διαρρηκτών εάν πρόκειται για παλιούς γνώριμους ή για νέα «φιντάνια» στην παρανομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive