Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Σοκ! Βουτιά στο κενό από 31χρονη. Στο σημείωμα που άφησε έγραφε ότι είναι άρρωστη

Σε θρίλερ εξελίσσονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό της 31χρονης γυναίκας από τη Ναύπακτο, η οποία φέρεται ότι βούτηξε από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου για να δώσει τέλος στη ζωή της, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς...

Το Λιμενικό «χτένιζε» την περιοχή έως αργά το βράδυ του Σαββάτου, ενώ οι έρευνες συνεχίστηκαν και ολόκληρη την Κυριακή ακόμη και με drone (!), αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα!
Η 31χρονη αποφάσισε να φύγει από τη ζωή και -όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία- έπεσε στο κενό από τη γέφυρα. Μάλιστα, μέσα στο αυτοκίνητό της είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι αποφάσισε να καταφύγει στην αυτοκτονία επειδή είναι άρρωστη και δεν θέλει να επιβαρύνει άλλο τους δικούς της ανθρώπους. Μέσα στο εγκαταλελειμένο αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes, βρέθηκε και ένα παιδικό κάθισμα, που παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα είναι και μητέρα.
Πάρκαρε το αυτοκίνητό της
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου, γύρω στις 07.00, όταν η γυναίκα έφτασε με το αυτοκίνητό της στη γέφυρα και πάρκαρε μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου πυλώνα. Στη συνέχεια, βγήκε έξω και από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας φαίνεται ότι κατευθύνθηκε προς τα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Ωστόσο, από το οπτικό υλικό δεν είναι δυνατό να εξακριβωθεί αν τελικά έπεσε στη θάλασσα ή άλλαξε κατεύθυνση.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών Δημήτρης Κυριακουλόπουλος, όπως αναφέρθηκε από το Κέντρο Διαχείρισης της γέφυρας, φαίνεται ότι η γυναίκα πήδηξε στο κενό περίπου από το μέσον της γέφυρας, στο σημείο όπου το ύψος είναι μεγαλύτερο. Αμέσως σήμανε συναγερμός και κάτω από εξαιρετικά κακές καιρικές συνθήκες σκάφη του Λιμενικού ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοουμένης.
Ωσπου να πέσει το σκοτάδι, σκάφη των Λιμεναρχείων Ναυπάκτου, Μεσολογγίου και Πάτρας ερευνούσαν την περιοχή μαζί με δύο ομάδες του Ερυθρού Σταυρού, ενώ είχαν ενημερωθεί και τα πλοία που κάνουν το δρομολόγιο Πάτρα - Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive