Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

2 νεαροί τρομοκράτες δολοφόνοι, εξευτέλισαν τις πιο σκληρές και οργανωμένες αστυνομίες σε Γερμανία και Τουρκία

Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομίες σε Γερμανία και Τουρκία
ΠΟΙΟΣ το περίμενε ότι ένας νεαρός ΤΥΝΗΣΙΟΣ θα έμπαινε με το κλεμμένο φορτηγό του, σε μια πλατεία στο Βερολίνο και θα «θέριζε», για την ακρίβεια θα πολτοποιούσε 12 Γερμανούς πολίτες και θα τραυμάτιζε άλλους 48. Ευτυχώς δε που ακυβέρνητο το φορτηγό...
έπεσε πάνω σ΄ ένα δέντρο και σταμάτησε έτσι την ξέφρενη πορεία του, διαφορετικά γύρευε πόσους ακόμα αθώους θα σκότωνε ή θα τραυμάτιζε!
ΚΑΙ όλα αυτά κάτω από τα βλέμματα της Γερμανικής Αστυνομίας, την οποίαν όλοι, σε όλο τον κόσμο, θεωρούσαμε την πιο σκληρή, οργανωμένη και άριστα εκπαιδευμένη, για να αντιμετωπίζει και να συλλαμβάνει αμέσως τον οποιοδήποτε εγκληματία τολμούσε να παραβιάσει την τάξη και τους νόμους της χώρας τους.
ΕΠΙ μισή ώρα ο Τυνήσιος δολοφόνος έκοβε βόλτες γύρω από την πλατεία, για να δει από πού τον βόλευε να μπουκάρει και μετά, από πού να το σκάσει και κανένας από τους Γερμανούς αστυνομικούς, με τις λαμπερές στολές τους, τις μεγάλου κυβισμού μηχανές τους, οπλισμένοι όλοι σαν αστακοί, με βαριά αυτόματα όπλα και εξοπλισμένοι με όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα, δεν πήρε μυρωδιά για τη δολοφονική επίθεση που ετοίμαζε.
ΚΑΙ το χειρότερο είναι, ότι όταν οι Γερμανοί αστυνομικοί πήραν μυρωδιά για το μακελειό που έγινε δίπλα τους και απλώθηκαν για να συλλάβουν τον ένοχο, αντί για το δολοφόνο, έπιασαν ένα προφανώς… ηδονοβλεψία κακομοίρη Πακιστανό, που έκοβε βόλτες μέσα σ΄ ένα πάρκο!..
ΕΚΤΟΤΕ η Γερμανική αστυνομία, μαζί με τις μυστικές υπηρεσίες τους, τρέχουν για να συλλάβουν το δράστη που είχε γίνει άφαντος και αλώνιζε όλη την Ευρώπη, μέχρι να τον εκτελέσουν τυχαία στο Μιλάνο οι Ιταλοί αστυνομικοί.
ΟΙ ΙΔΙΕΣ ακριβώς σκηνές εξελίχθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και στην Κωνσταντινούπολη. Άλλος ένας τρομοκράτης Τζιχαντιστής, μπήκε στο πιο πολυτελές club στον Βόσπορο σκότωσε 39 άτομα και τραυμάτισε 69.
ΚΑΙ αυτό τον κυνήγησε η Τουρκική αστυνομία, και οι Τούρκοι αστυνομικοί έπιασαν έναν άλλο, έμπορο από το Καζακστάν που πουλούσε… παντόφλες και αυτόν ακόμα ολόκληρη η Τουρκική αστυνομία τον ψάχνει, αλλά δεν βρίσκει κανέναν, λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε…
ΟΤΑΝ όμως δύο από τις καλλίτερες εκπαιδευμένες και σκληρές αστυνομίες του κόσμου δεν μπορούν να συλλάβουν δύο νεαρούς τρομοκράτες που έχουν αιματοκυλήσει τις χώρες τους, σκεφθείτε τι ανοργανωσιά υπάρχει στις άλλες αστυνομικές αρχές – που δεν είναι τόσο καλά οργανωμένες και πόσο πιο εύκολο γίνεται για τους δολοφόνους τζιχαντιστές να ανατινάξουν όποια γωνιά του πλανήτη τους κάνει κέφι…
«Κ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive