Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Πάμε πάλι. Σώρρας: Είμαι διαχειριστής 2,8 τρισ. δολαρίων (Απο 600 δις) και θα κατέβω στις εκλογές Ετοιμάζει το κόμμα του «Ελλήνων Συνέλευσις»

Σώρρας: Είμαι διαχειριστής 2,8 τρισ. δολαρίων και θα κατέβω στις εκλογές
Ο πολυδιαφημιζόμενος Αρτέμης Σώρρας όταν πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα, εν μέσω των μνημονίων και δήλωνε «σωτήρας» του ελληνικού λαού, έλεγε ότι δεν έχει πολιτικές βλέψεις και μόνος σκοπός του ήταν να σώσει την Ελλάδα ως πατριώτης...

Σήμερα τα πράγματα άλλαξαν. Τα λεφτά από 600 δισ. δολάρια «αβγάτισαν» και έγιναν 2,8 τρισ. δολάρια, ενώ θέλει να κάνει κόμμα και να κατέβει στις εκλογές για να μπει στη Βούλη.
Ο Σώρρας εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή «Όλα ξεκόλλα» του ΑΝΤ1 όπου είπε ότι θα είναι υποψήφιος με τον φορέα του στις επόμενες εκλογές, και φυσικά ότι διαθέτει εκατοντάδες δισεκατομμύρια.
Ο κ. Σώρρας επέμεινε ότι είναι διαχειριστής έξι ομολόγων αξίας 600 δισ., τα οποία διαθέτει στον ελληνικό λαό για να εξοφλήσει τα χρέη του στην εφορία και τις τράπεζες.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα λεφτά... Υποστήριξε ότι είναι διαχειριστής ενός συμβολαίου 2,8 τρισ. δολαρίων από το αμερικανικό δημόσιο.
Από τον περασμένο Σεπτέμβριο η «Ελλήνων Συνέλευσις» έχει μετατραπεί σε πολιτικό φορέα και στις επόμενες εκλογές ο Αρτέμης Σώρρας θα κάνει κόμμα και θα είναι υποψήφιος.
«Είμαστε πια πολιτικός φορέας και θα κατέβω στις εκλογές ως “Ελλήνων Συνέλευσις” με στόχο την απελευθέρωση της Ελλάδας», είπε.

8 σχόλια:

  1. Θα τρελαθούμε Τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι επικίνδυνο αυτό, γιατί οι ηλίθιοι στην πατρίδα μας,αν κρίνουμε και από την εκλογή Τσίπρα, είναι πολλοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΤΡΕΧΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ...

    ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ,Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ...

    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/06/11407079_940181702698787_3866888989518111399_n.jpg

    ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ ΔΟΓΜΑ,ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΝ..

    ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΖΗΤΑΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τωρα που θα τον καλεσει η εισαγγελεας α;ρειου παγου να δουμε τι θα πει για την συμμορια που εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΡΑΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΟΝΤΩΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ,ΑΕΡΧΙΣΕ ΤΑΧΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΑΤΑΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$..

      ΕΛΑΒΕ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ,ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ....
      ======================================
      Αθανασία Γεωργοσοπούλου ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
      ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
      -)(- -)(- -)(- -)(-

      Επειδή , πολύς λόγος δια την'' σπουδή'' του Υπουργού Δικαιοσύνης να αποστείλει δήθεν στον Άρειο Πάγο την απόφαση που αναγνωρίζει ότι το ποσόν των 600δις δολλαρίων είναι υπαρκτό και ανήκει στην αποκλειστική διαχείριση του Αρτέμη Σώρρα ,λεκτέα τα εξής:

      Η υπαριθμ. 67650/2013 απόφαση του Η.Μον.Πλημ/κείου Αθηνών κρίθηκε, αποφασίσθηκε και δημοσιεύτηκε στις 28/6/2013.

      Η απόφαση αυτή κατέστη τελεσίδικη καθ'ότι πέρασε η προθεσμία ασκήσεως της ανακοπής ερημοδικίας και της εφέσεως.

      Οι οριστικές αποφάσεις που δεν προσβάλλονται με τα τακτικά ένδικα μέσα της ανακοπής ερημοδικίας και της έφεσης χαρακτηρίζονται ως τελεσί¬δικες (321).
      Η απόφαση δε αυτή κατέστει και αμετάκλητος καθ'ότι πέρασε και η προθεσμία της ασκήσεως αναιρέσεως και αναψηλαφίσεως....(πέρασαν 3 χρόνια από την δημοσίευσή της,έστω και κατ'άρθρο 545&5)

      Οι τελεσίδικες αποφάσεις που δεν προσβάλλονται με τα έκτακτα ένδικα μέσα της αναίρεσης και της αναψηλάφησης χαρακτηρίζονται ως αμετάκλη¬τες.
      -)(- -)(- -)(- -)(-

      Με άλλα λόγια η απόφαση αυτή απέκτησε δεδικασμένο έναντι πάντων δια τα διαγνωσθέντα παρ'αυτής ζητήματα.
      Επομένως, αν ο Κύριος Υπουργός την διαβιβάσει στον Άρειο Πάγο -όπως μας ενημερώνουν τα Μ.Μ.Ε. ,θα είναι μόνον ''δια ν'αλλάξει τον αέρα της'' , διατί πλέον ΚΑΤΕΣΤΕΙ ΑΠΡΟΣΒΛΗΤΟΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΙΣΧΥ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΝΤΩΝ!!!!!!!!!!!!

      Αντιληπτόν ή όχι Έλληνες Άνθρωποι, Υμείς που δεν τρώτε το ευκόλως σερβιριζομενον κουτόχορτον των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ??????????

      Αν υπάρχει συνάδελφος που διαφωνεί, θα ακούσω την τεκμηριωμένη του διαφωνία.....



      Διαγραφή
    2. Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΧΩΝΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..

      ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΥΡΙΕ ΕΒΡΑΙΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΜΗΝΥΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΞΑΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ...

      Διαγραφή
  5. ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΣΙΔΕΡΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤAI ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΝΑ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΜΙΜΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΡΥΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχως η ευτυχως τα 600 υπαρχουν Πολυ γνωστος ανα τον κοσμο < Σορ..>ειναι πισω απο τον Σωρα.Προσοχη στον Καλογεροπουλο!!Δουρειος Ιππος.
    Γιωργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive