Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Σκάλα Λακωνίας: Συνελήφθησαν η 23χρονη μητέρα και ο 54χρονος πατριός . Χαροπαλεύει αγοράκι 2,5 ετών ύστερα από κακοποίηση!

Την κόλαση φαίνεται ότι βίωνε στα χέρια της μητέρας και του πατριού του ένα αγοράκι δυόμισι ετών, το οποίο ως χθες αργά το βράδυ χαροπάλευε (!) σε νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς η 23χρονη και ο 54χρονος, που συνελήφθησαν στη Σκάλα Λακωνίας, κατηγορούνται ότι το ξυλοκόπησαν, προκαλώντας του βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ...
Ο μικρός Γιώργος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, αλλά ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι οι γιατροί εντόπισαν στο σωματάκι του και παλαιότερα σημάδια από χτυπήματα, ακόμη και καψίματα από τσιγάρο! Αρχικά, το αγγελούδι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου οι γιατροί, αφού το διασωλήνωσαν, έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. 

Οι συνάδελφοί τους εκεί έδωσαν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, η οποία όμως ήταν πολύ σοβαρή και έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλευόταν ως αργά χθες διασωληνωμένο.
Το περιστατικό αναστάτωσε αργά το απόγευμα της Κυριακής τη Σκάλα Λακωνίας, όπου η γειτονιά «πάγωσε» από την πρωτοφανή και αδικαιολόγητη αγριότητα του ζευγαριού.
Αμεσα ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας, άνδρες του οποίου συνέλαβαν την 23χρονη μητέρα του αγοριού και τον 54χρονο σύντροφό της (είναι και οι δύο άνεργοι, ενώ ο άνδρας, κατά πληροφορίες, μπαινοβγαίνει στη φυλακή) και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Η μητέρα κατηγορείται για πρόκληση βαρέων σωματικών βλαβών σε ανήλικο και για ενδοοικογενειακή βία, ενώ σε βάρος του συντρόφου της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για υπόθαλψη εγκληματία.

Η νεαρή ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο γιος της έπεσε και χτύπησε ενώ έπαιζε μόνος του στην παιδική χαρά της Σκάλας! Αρχικά είπε ότι έπεσε από την τσουλήθρα, αλλά η μία αντίφαση διαδεχόταν την άλλη, αφού κατόπιν ισχυρίστηκε ότι το παιδί έπεσε από την κούνια και ύστερα από τη σκάλα της τσουλήθρας. Γείτονες είπαν ότι με την κακοκαιρία δεν είδαν κάποιο παιδί να πηγαίνει στη συγκεκριμένη παιδική χαρά, ούτε άκουσαν κάτι.

«Το απόγευμα της Κυριακής μαθεύτηκε το θλιβερό περιστατικό και αμέσως αρχίσαμε τις έρευνες. Μιλάμε για ένα χωριό 3.000 κατοίκων που έχει ακόμα την έννοια της γειτονιάς. Οι γείτονες, λοιπόν, ανέφεραν ότι δεν είδαν κανένα παιδί να πηγαίνει με τέτοιο κρύο στην παιδική χαρά, η οποία είναι πιστοποιημένη και έχει ευρωπαϊκού επιπέδου προδιαγραφές» είπε συγκλονισμένος στην «Espresso» ο αντιδήμαρχος Ευρώτα Ηλίας Παναγιωτακάκος (μικρή φωτό) και πρόσθεσε: «Ενημέρωσα σχετικά τον δήμαρχο Ευρώτα Γιάννη Γρυπιώτη, ο οποίος, ως γιατρός, κινητοποίησε τις διαδικασίες για να φύγει άμεσα το παιδί για την Αθήνα, ενώ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive