Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ελα .. κουμπάρε!!! Wikileaks: Ο γαμπρός του Ερντογάν μετέφερε πετρέλαιο για το ISIS

Wikileaks: Ο γαμπρός του Ερντογάν μετέφερε πετρέλαιο για το ISISΔιασυνδέσεις του γαμπρού του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, με εταιρεία που εμπλέκεται σε υποθέσεις εισαγωγής πετρελαίου στην Τουρκία από το ISIS αποκαλύπτει η ιστοσελίδα, Wikileaks. Ειδικότερα, τα Wikileaks έχουν δώσει στη δημοσιότητα εκτενή αλληλογραφία...
ανάμεσα στον Αλμπαϊράκ και την εταιρία Powertrans, η οποία εμπλέκεται σε υποθέσεις εισαγωγής πετρελαίου από τους τζιχαντιστές, παρά την απαγόρευση παρόμοιων συναλλαγών, που πέρασε με νόμο ο Ερντογάν το 2011. Ο Αλμπαϊράκ φέρεται να έχει αξιοποιήσει ένα "παράθυρο" αυτού του νόμου για να δώσει αποκλειστικά δικαιώματα εισαγωγής και εξαγωγής πετρελαίου στην Powertrans. Πρέπει, βέβαια, να σημειωθεί ότι ο Αλμπαϊράκ έχει αρνηθεί κάθε σχέση με την εν λόγω εταιρία, όμως τα 57.934 email που δημοσίευσε το Wikileaks αποδεικνύουν το αντίθετο. Σε μία συνομιλία, μάλιστα, με την υπεύθυνο ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, Μπετούλ Γιλμάζ, ο Αλμπαϊράκ εκφέρει γνώμη και εγκρίνει αποφάσεις που αφορούν το ανθρώπινο δυναμικό, όπως για παράδειγμα προσλήψεις, απολύσεις, ακόμη και έγκριση μισθών και αυξήσεων εργαζομένων της Powertrans.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive