Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Το Μητσοτακέικο σας εύχεται καλή παγκόσμια ημέρα κατά της διαφθοράς - Venceremos!

2 σχόλια:

  1. Η ΝΤΟΡΑ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ , O IΣΙΔΩΡΑΣ ,ΟΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞ’ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΤOΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ, ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΘΕΝΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ.

    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ…

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ = NΕΠΟΤΙΣΜΟΣ = ΚΑΤΖΑΜΠΑΣΙΣΜΟΣ = ΝΤΟΡΑΚΙΣΜΟΣ…

    ΑΙ ΣΥΧΤΙΡ ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΔΕΛΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το παρελθόν είναι ένοχο και όχι ξεχασμένο.

    Ο άντρας της Ντόρας, ο μαουνιέρης Ισιδώρας, ξέχασε πριν 3 χρόνια να δηλώσει 1 εκατ. Ευρώ και αθωώθηκε από το "αρμόδιο" δικαστήριο
    Η κόρη της Ντόρας Αλεξία, λάμβανε αμοιβή από τον Ερυθρό Σταυρό 320 χιλ. ευρώ ετησίως , άνευ διαγωνισμού.
    Ο αδελφός της Ντόρας ο Κούλης τα εισοδήματα της συζύγου δεν τα δήλωσε γιατί ήταν λέει εν διαστάσει.
    Ο μπαμπάς της Ντόρας ο απέθαντος επίτιμος πήρε δάνειο 300 χιλ. πριν δέκα χρόνια για την εφημερίδα του Κήρυκα και μέχρι σήμερα δεν έχει πληρώσει δεκάρα τσακιστή.
    Ο μπαμπάς και αδελφός της Ντόρας έκλεισαν την εφημερίδα καταβρόχθισαν το δάνειο και άφησαν απλήρωτους τους εργαζόμενους.
    Επί υπουργίας Ντόρας στο Υπ.Εξ. το έσκασε ο κολλητός φίλος της οικογένειας Κορλεόνε, ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας Siemens
    Η γυναίκα του Κούλη αδελφού της Ντόρας, όμορος γείτονας και φίλη του Δενδρίνου στην Τήνο , συνέταιρος με τον κωλε –γιο-παιδο Παπασταύρου βεβαίως-βεβαίως.
    Τωρα η Ντόρα, η αθώα παιδούλα , μαζί με εφτάψυχο Δράκουλα των Χανίων, θέλουν να κάνουν πρωθυπουργό τον Κούλη, για να έχει και συνέχεια το ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ …

    ΑΙΔΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive