Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βίντεο-ντοκουμέντο με το ρωσικό αεροσκάφος Tu-154 να εκρήγνυται στον αέρα! Του Βασίλη Καπούλα

http://katohika.gr/wp-content/uploads/2016/12/ektakto-vinteo-ntokoumento-rosiko-aeroskafos-tu-154-ekrignitai-ston-aera-670x400.jpg
Βίντεο ντοκουμέντο με το μοιραίο αεροσκάφος Tu-154 να εκρήγνυται στον αέρα μεταδίδουν αυτή την ώρα ρωσικά ΜΜΕ. Στο βίντεο φαίνεται μια λάμψη στον ουρανό, μια έκρηξη στον ουρανό του Sochi. H έκρηξη συμπίπτει απόλυτα με τη στιγμή της συντριβής του Tu-154! Αν όντως πρόκειται για έκρηξη τότε αυτή μπορεί να έγινε είτε με βόμβα είτε με Manpads…

Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί 10 πτώματα ενώ επιχειρούν 100 βατραχάνθρωποι στο σημείο της συντριβής.
Η αποκάλυψη αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις Ρώσων εμπειρογνωμόνων ότι κανένα σενάριο δεν πρέπει να αποκλεισθεί καθώς τόσο το σημείο στο οποίο εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους όσο και ο χρόνος από την απογείωση του αεροπλάνου μέχρι την συντριβή του δύο λεπτά αργότερα δείχνουν ότι ίσως σημειώθηκε έκρηξη στον αέρα.
Σίγουρα αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξελίξεις και το πόρισμα των ειδικών. Ας μην ξεχνάμε ότι οι Ρώσοι άργησαν κατά πάγια τακτική να επιβεβαιώσουν την τρομοκρατική ενέργεια στο αεροσκάφος που συνετρίβη στο Σινά. Πρώτα θα αποκλειστούν όλες οι άλλες πιθανότητες και θα βεβαιωθεί η αυθεντικότητα του βίντεο που κυκλοφορεί.
Πάντως αν αποδειχτεί πως πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια τότε στόχος ήταν η Ρωσία ως «υπερδύναμη» καθώς χτυπήθηκε ο «Κόκκινος Στρατός».
Αυτό συμβολίζει η χορωδία «Αλεξάντροφ» ενώ στα θύματα είναι και μέλη του καναλιού του Στρατού της Ρωσίας, το αεροσκάφος είχε προορισμό τη Συρία, το συμβάν έγινε σε περίοδο Χριστουγέννων μετά τις συγκρούσεις στο Ντεπάλτσεβο και μετά την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα.
Υπάρχουν επίσης οι απειλές του ISIS, «θα φτάσουμε μέχρι τη Μόσχα» είχαν πει οι τρομοκράτες. Να πούμε ότι τις τελευταίες ημέρες ανακοινώθηκε επίσημα ότι επεκτείνεται η ρωσική βάση στην Ταρτούς ενώ προχτές έφτασε στη Συρία το περιβόητο Τάγμα του Ρ.Καντίροφ με προορισμό το Χαλέπι.
Δείτε το βίντεο
Видео вспышки в небе Сочи, которое, как пишут, совпадает по времени с моментом крушения Ту-154https://t.co/65whcg1HC9 pic.twitter.com/CPySQHWmsI
— Дмитрий Смирнов (@dimsmirnov175) December 25, 2016
ΕΚΤΑΚΤΟ: Βίντεο-ντοκουμέντο με το ρωσικό αεροσκάφος Tu-154 να εκρήγνυται στον αέρα! - Εικόνα0
ΕΚΤΑΚΤΟ: Βίντεο-ντοκουμέντο με το ρωσικό αεροσκάφος Tu-154 να εκρήγνυται στον αέρα! - Εικόνα1
pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive