Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΝ το πιστεύω. Η Ελλάδα φλέγεται, οι Έλληνες πεθαίνουν ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ κι αυτός στα ΠΑΠΑΡΙΑ του. Selfie και γέλια με τον fit Γιωργάκη. Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΠΟΖΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!

Πυκνώνουν οι τυχαίες, βραδινές συναντήσεις της Κατερίνας Καινούργιου με τον Γιώργο Παπανδρέου σε γυμναστήριο της Κηφισιάς. Η γνωστή παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει πριν από λίγες μέρες, μέσα από την εκπομπή της, ότι γυμνάζεται στον ίδιο χώρο με τον πρώην πρωθυπουργό, αποκαλώντας τον μάλιστα και... κορμάρα!...
Σύμφωνα με όσα είχε πει στον αέρα της εκπομπής της, τον είχε πλησιάσει και του είχε συστηθεί, αποκαλύπτοντας με παράπονο ότι εκείνος δεν γνώριζε ούτε την ίδια ούτε τι δουλειά κάνει, αφού, όπως φαίνεται, παρακολουθεί την (απέναντι) ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. «Του λέω: “Κύριε Παπανδρέου, χαίρομαι πολύ”. Μου λέει: “Εσείς τι κάνετε”; Λέω: “Κάνω μια εκπομπή στην τηλεόραση κάθε πρωί”» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Κατερίνα, μαρτυρώντας ότι ο ΓΑΠ κάνει πολύ σκληρή γυμναστική: βάρη, αλλά και διάδρομο. Χθες το βράδυ οι δυο τους συναντήθηκαν και πάλι και η Κατερίνα δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει μαζί του μία selfie. Οσο για το τζιν; Μάλλον ο πρώην πρωθυπουργός αλλάζει στα αποδυτήρια πριν από την προπόνηση.

1 σχόλιο:

  1. Πολὺ καλὰ κάνει!!
    Οἱ Ἑλλαδιτάρες τοῦ ἔδωσαν τὸ δικαίωμα νὰ κάμῃ ὅτι κάμει καὶ οὐδεὶς ἄλλος.
    Εἶναι ὡραῖος, εἶναι ξύπνιος καὶ εὖγε του!
    Πρὸς χάριν του, ὅπως καὶ τοῦ Σαμαρᾶ. καὶ τοῦ Τσίπρα, αὐτοὶ οἱ νῦν βλακωδῶς καὶ ἀδικαιολογήτως παραπονούμενοι Ἑλλαδιτάρες ἔστειλαν εἰς τὴν ἐξέδραν ἕνα Καρατζαφέρη.
    Καλὰ νὰ πάθουν καὶ οὔτε δικαιοῦνται νὰ ἐνοχλοῦνται ἀπὸ τὰ καμώματα τοῦ Τζέφρυ καὶ τῶν λοιπῶν.
    Ἑλλαδιτάρες μου, ἀνέμους σπέρνατε, θύελλες τώρα θερίζετε.
    Καὶ μυαλὸ δὲν βάζετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive