Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

ΡΩΣΙΑ. «Θα έδιναν μια συναυλία και θα γυρνούσαν πίσω» Συγκλονίζει o σολίστ της μοιραίας χορωδίας: Η γέννηση του γιου του, τού έσωσε τη ζωή

Συγκλονίζει o σολίστ της μοιραίας χορωδίας: Η γέννηση του γιου του, τού έσωσε τη ζωή
Ο Βαντίμ Ανανίεφ δεν μπόρεσε να ταξιδέψει με τους συναδέλφους του γιατί μόλις ήρθε στη ζωή ο τρίτος του γιος. Συγκλονίζει η μαρτυρία του σολίστ της χορωδίας Αλεξάντροφ που ταξίδευε με το μοιραίο Τουπόλεφ για τη Συρία.  Ο Βαντίμ Ανανίεφ δεν μπόρεσε να ταξιδέψει... με τους συναδέλφους του γιατί μόλις χθες ήρθε στη ζωή ο τρίτος του γιος.  «Οι συνάδελφοι και οι φίλοι μου ήταν όλοι εκεί, η χορωδία - 50 άτομα - και η μπάντα με μουσικούς μπαγιάν και μπαλαλάικα. Θα έδιναν μια συναυλία και θα γυρνούσαν πίσω. Δεν ξέρω τι να πω ακόμα, ελπίζω για το καλύτερο. Εγώ δεν πήγα για οικογενειακούς λόγους: Ο γιος μου μόλις γεννήθηκε, είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας και έπρεπε να μείνω σπίτι, να βοηθήσω τη γυναίκα μου», λέει συγκλονισμένος.  Ο Ανανίεφ και δύο ακόμα μέλη της χορωδίας δεν συμμετείχαν στο μοιραίο ταξίδι στην Συρία και είναι ζωντανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive