Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Σοκ: Την τελευταία στιγμή απέτρεψαν νέο μακελειό του ISIS στη Μελβούρνη


Η αστυνομία της Αυστραλίας ανακοίνωσε σήμερα ότι απέτρεψε σχέδιο επιθέσεων κατά κεντρικών περιοχών της Μελβούρνης. Το σχέδιο προέβλεπε διαδοχικές βομβιστικές επιθέσεις την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ οι αρχές χαρακτηρίζουν τα σχέδια αυτά ως “επικείμενη τρομοκρατική επίθεση” η οποία ήταν εμπνευσμένη από το Ισλαμικό Κράτος....
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο, οι αρχές έχουν απαγγείλει κατηγορίες σ' έναν ύποπτο άντρα, ενώ αναμένεται ότι θα απαγγελθούν κατηγορίες και σε τουλάχιστον τρεις άλλους, μετά τις ολονύχτιες έρευνες των αρχών σε σπίτια, στα προάστια της Μελβούρνης. Η αστυνομία συνέλαβε έξι νεαρούς άντρες και μία γυναίκα, που είναι πολίτες Αυστραλίας στη διάρκεια των νυχτερινών επιχειρήσεων, με τη συμμετοχή περίπου 400 αστυνομικών, αλλά και μελών των υπηρεσιών πληροφοριών της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive