Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Φ. Γκιουλέν: «Eιδεχθής τρομοκρατική πράξη» η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη


Για «ισχυρές ενδείξεις» ότι ο δράστης της δολοφονίας του πρεσβευτή της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Τουρκία αποτελούσε στέλεχος της οργάνωσης του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ Ισλαμιστή ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν -στον οποίο η ισλαμοσυντηρητική κυβέρνηση επιρρίπτει την ευθύνη...
για την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος του Ιουλίου- έκανε λόγο ανώτερος αξιωματούχος των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας. Τις συγκεκριμένες αιτιάσεις διέψευσε ο ίδιος ο Γκιουλέν, χαρακτηρίζοντας τη δολοφονία «ειδεχθή τρομοκρατική πράξη».Ο ιεροκήρυκας κατήγγειλε υποβάθμιση των υπηρεσιών ασφαλείας της Τουρκίας, εξαιτίας των διώξεων μετά από την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου. Παράλληλα, σύμβουλος του ιδρυτή της οργάνωσης Χιζμέτ του Γκιουλέν, καταδίκασε τη δολοφονία του Ρώσου διπλωμάτη χαρακτηρίζοντας «γελοία» τα περί εμπλοκής του ιεροκήρυκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive