Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Σκηνή από το μέλλον: Η BMW κλείδωσε τον κλέφτη μέσα στο αυτοκίνητο εξ αποστάσεως

Αποτέλεσμα εικόνας για Σκηνή από το μέλλον: Η BMW κλείδωσε τον κλέφτη μέσα στο αυτοκίνητο εξ αποστάσεωςΗ συνεχής διασύνδεση των αυτοκινήτων μπορεί να έχει και αρνητικά, όπως την άρση ουσιαστικά της ιδιωτικότητας στη μετακίνηση, αλλά από την άλλη εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια. Τόσο σε ότι αφορά την αποφυγή ατυχημάτων όσο και κλοπών. Ενδεικτικό για το τελευταίο ένα περιστατικό που έγινε στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Seattle, όπου ένας κλέφτης εντόπισε σε ένα γκαράζ μια πανάκριβη BMW 550i, η οποία όχι μόνο ήταν ξεκλείδωτη αλλά και τα κλειδιά βρίσκονταν στο εσωτερικό της...
 με αποτέλεσμα η κλοπή της να ήταν πραγματικά παιχνιδάκι.


Ο κάτοχος της 550i, ο οποίος είχει παντρευτεί την προηγούμενη ημέρα και έχει δανείσει το αυτοκίνητό του σε ένα φίλο του που το άφησε κυριολεκτικά έρμαιο, μόλις συνειδητοποίησε την κλοπή απευθύνθηκε στην αστυνομία του Seattle και αυτή με τη σειρά της στη BMW.
H υπηρεσία BMW Assistance της τελευταίας μπόρεσε, με τη βοήθεια των συστημάτων που διαθέτει το αυτοκίνητο και τα οποία είναι μόνιμα σε επαφή με τα δικά της, να το εντοπίσει σε ένα πάρκο μιας απομακρυσμένης γειτονιάς της πόλης. Στη συνέχεια και πάλι με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της συνεχούς διασύνδεσης οι ειδικοί της γερμανικής εταιρείας κλείδωσαν την 550i και μπλόκαραν τις πόρτες της εξ αποστάσεως, εγκλωβίζοντας μάλιστα στο εσωτερικό της τον κλέφτη. Τον οποίο οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο τον εντόπισαν να κοιμάται του καλού καιρού, έχοντας κάνει μεταξύ άλλων και χρήση ναρκωτικών.
Ανεξάρτητα πάντως από το τελευταίο αυτό που του συνέβη, να τον συλλάβει ουσιαστικά το ίδιο το αυτοκίνητο που έκλεψε θα το θυμάται μια ζωή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive