Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παλλαϊκή επιστράτευση κήρυξε η Τουρκία! του Ανδρέα Μουντζουρούλια

3367439_original
Ραγδαίες εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στην Τουρκία, με ερωτηματικό αν στόχος είναι η Ελλάδα η η Συρία ή περιμένει πραξικόπημα.
Τουρκικό Μέσο αναφέρει τα εξής:

Αστυνομικοί επέδωσαν σε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην Άγκυρα δελτίο με το οποίο τον ενημερώνουν ότι το κτήριο θα επιταχθεί... σε περίπτωση επιστράτευσης! Αυτό βέβαια φέρνει στην μνήμη τα λόγια του Προέδρου της Τουρκίας, που καλούσε τους ψηφοφόρους του για »επιστράτευση».
Ο Ρ. Τ. Ερντογάν, μιλώντας στην 32η σύνοδο των κοινοταρχών κάλεσε τους πολίτες σε επιστράτευση, επικαλούμενος το άρθρο 104 του Συντάγματος.
Σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσιάστηκαν από το Odatv, το 4ο Σώμα Στρατού και το Φρουραρχείο της Άγκυρας ζήτησαν από την Επιτροπή Υποχρεώσεων Παλλαϊκής Άμυνας της Νομαρχίας να προβεί στις δέουσες ενέργειες , ώστε να προσδιοριστούν τα μέτρα που θα ληφθούν σε περίπτωση επιστράτευσης.
Εδώ είναι το έγγραφο:



Για ποιο λόγο λοιπόν ο Ερντογάν ζητάει παλλαϊκή επιστράτευση; Τι συμβαίνει στην Τουρκία; Περιμένει εξελίξει στο ζήτημα του Κουρδικού; Μην ξεχνάμε μάλιστα πως πριν λίγες ημέρες ο ηγέτης του HDP έπαθε καρδιακό επεισόδιο, ενώ λίγο αργότερα οι Κούρδοι κατέρριψαν τουρκικό F-16.

Η επιστράτευση αφορά τον στρατό και τον κρατικό οργανισμό όπως γνωρίζουμε βέβαια. Μήπως ο Ερντογάν ετοιμάζει τους οπαδούς του για ξεσηκωμό κατά των αντιπάλων τους;


Όλα αυτά δείχνουν πως η Τουρκία μπαίνει σε μία παρατεταμένη κρίση, με όλα τα μέτωπα πλέον να είναι ανοικτά. Ίσως δεν είναι τυχαίο το χθεσινό γεγονός στα Ίμια, καθώς η Τουρκία αναβαθμίζει ποιοτικά τις προκλήσεις της.

1 σχόλιο:

  1. Σ.Καλεντερίδης: Προπαγάνδα της Τουρκίας το δήθεν επεισόδιο στα Ίμια

    https://www.youtube.com/watch?v=KR2gYk1Kq9E

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive