Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΤΑΚΤΟ: Φορτηγό σκορπίζει το θάνατο στο Βερολίνο σε χριστουγεννιάτικη αγορά - Ατύχημα ή τρομοκρατία; (βίντεο)


Ένα φορτηγό  έπεσε σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο δυτικό Βερολίνο τραυματίζοντας αρκετά άτομα ανακοίνωσαν τα γερμανικά ΜΜΕ. 
Τραγωδία στο Βερολίνο: Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού-Νεκρός ο συνοδηγός σύμφωνα με πληροφορίες - 9 νεκροί και πάνω απο 50 τραυματίες  - BINTEO
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ένα άτομο έχασε τη ζωή του και περί τα 10 άτομα έχουν τραυματιστεί. Το περιστατικό σημειώθηκε...
λίγο μετά τις 8 το απόγευμα (τοπική ώρα). Το φορτηγό εισέβαλε στον χώρο που είχε στηθεί η χριστουγεννιάτικη αγορά της πλατείας Breitscheidplatz, στο δυτικό Βερολίνο.  Η αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό αρκετών ακόμα, ενώ ο εκπρόσωπος των γερμανικών αρχών το χαρακτήρισε «σοβαρό περιστατικό». Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι διασκέδαζαν και πραγματοποιούσαν τα ψώνια τους ενόψει των Χριστουγέννων. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια ή τραγικό δυστύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive