Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

«Παιχνίδια» με τον έρανο με τα λεφτά της Μυρτούς καταγγέλλει η μητέρα της. Κάνει λόγο για εσκεμμένο «πάγωμα»

Αποτέλεσμα εικόνας για Μυρτώ Κοτρώτσου
Μετά από τρία χρόνια η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας στη Βοστόνη αποφάσισε να δώσει τα υπόλοιπα χρήματα του εράνου για τη Μυρτώ Κοτρώτσου, ύψους 80.301 δολάρια.  Η απόφαση πάρθηκε μετά από προειδοποίηση από αμερικανική νομική εταιρεία...
που εκπροσωπούσε τη μητέρα της Μυρτούς, ότι αν δεν το είχε πράξει μέχρι το τέλος του χρόνου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη των ΗΠΑ.
Η μητέρα της, Μαρία, επιβεβαίωσε στη το θέμα με την καθυστέρηση των χρημάτων και είπε ότι η προθεσμία για νομικές συνέπειες λήγει στα τέλη Δεκεμβρίου. Η Ομοσπονδία μάλιστα είχε αποφασίσει πριν από δύο χρόνια να δοθούν τα χρήματα σε ίδρυμα του τοπικού Μητροπολίτη αν έχανε τη μάχη η Μυρτώ στο νοσοκομείο ή αν δεν υπήρχαν ιατρικά έξοδα και νοσήλια.
«Ήδη έχουν μπει δικηγόροι και περιμένω τις εξελίξεις» λέει η κ. Μαρία. «Τα χρήματα του εράνου αρχικά ήταν 130.000 δολάρια, τώρα λένε πως είναι 80.000 δολάρια. Η Ομοσπονδία για να κατοχυρώσει τα χρήματα πήγε και πλήρωσε  μια χειρουργική επέμβαση της Μυρτούς, την οποία όμως κάλυπτε το ασφαλιστικό ταμείο μας. Το θέμα είναι πώς θα τα πάρουμε πίσω; Είναι δυνατόν να τα επιστρέψει το νοσοκομείο;» λέει.
Η μητέρα της λέει ότι είναι ενήμερη για την απόφαση να δοθούν τα χρήματα, αν και πρέπει να τελεσφορήσουν οι νόμιμες διαδικασίες. «Ό,τι μαθαίνω είναι προφανώς ράδιο αρβύλα. Τουλάχιστον να είναι δεσμευμένα τα χρήματα στο όνομα της Μυρτούς και να μην είναι στα χέρια των άλλων ανθρώπων» λέει.
Από την πλευρά ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Δημήτρης Ιωαννίδης είπε ότι «είναι η ώρα της Ομοσπονδίας να τελειώσει το θέμα», έκανε σύσταση να δοθούν τα χρήματα στη μητέρα της Μυρτούς και να ζητηθεί βεβαίωση ότι θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για ιατρικούς σκοπούς. Επίσης να ζητηθεί και μια επιστολή στην οποία αναγράφεται ότι δεν έχει περαιτέρω απαιτήσεις από την Ομοσπονδία.
Υπενθυμίζουμε ότι η Μυρτώ κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πακιστανό Αχμέτ Βακάς τον Ιούλιο του 2012 κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της. «Δεν μιλάει ακόμα η Μυρτώ. Πάντα καταλάβαινε τι της έλεγα, αλλά δεν υπάρχει βελτίωση. Βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση, δυστυχώς, τους τελευταίους μήνες» λέει η μητέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive