Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Αριστερός καθηγητής σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ: Να αφανιστεί η λευκή φυλή

Αριστερός καθηγητής σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ: Να αφανιστεί η λευκή φυλή
Ένας λευκός κομμουνιστής καθηγητής Πανεπιστημίου στις ΗΠΑ έκανε σχόλιο μίσους, αναφέροντας μέσω Tweeter πως αυτό που θέλει για τα Χριστούγεννα είναι «η γενοκτονία της λευκής φυλής.  Πρόκειται για τον George Ciccariello-Maher...
βοηθό καθηγητή στο Drexel University της Philadelphia, ο οποίος συχνά-πυκνά κάνει τέτοιου είδους σχόλια στα social media.  Μετά από δημόσια κατακραυγή, το tweet διεγράφη και ο λογαριασμός του κλειδώθηκε.  

  Το Πανεπιστήμιο Drexel ανέφερε χαρακτηριστικά:  «Ενώ το Πανεπιστήμιο αναγνωρίζει το δικαίωμα του διδακτικού προσωπικού να εκφράζει ελεύθερα τις σκέψεις και απόψεις του σε δημόσια συζήτηση, τα σχόλια του καθηγητή Ciccariello-Maher είναι απολύτως αξιοκατάκριτα,  άκρως ανησυχητικά και δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση τις αξίες του Πανεπιστημίου, το οποίο λαμβάνει πολύ σοβαρά αυτό που έγινε.  Επικοινωνήσαμε με τον κ. Ciccariello-Maher, προκειμένου να κανονίσουμε ένα ραντεβού για να συζητήσουμε το συμβάν με λεπτομέρειες».  Τι να συζητηθεί άραγε; Ο καθηγητής εκφράστηκε με μίσος εναντίον των λευκών, στο πλαίσιο επικράτησης της νεοταξίτικης πολυπολιτισμικότητας.  Με μίσος εναντίον της φυλής του, καθώς και ο ίδιος είναι λευκός, άρα βάσει των λεγομένων του πρέπει και ο ίδιος να πεθάνει.

2 σχόλια:

  1. Δεν μας τα λέει όλα ο οπισθογεμής "καθηγητής" του κ@λου. Από που προκύπτει η προτίμησή του προς την μαύρη... φυλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive