Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Έρχονται, στο ... δρόμο είναι. ΝΕΑ διόδια στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών - Πόσο θα κοστίζουν. ΠΙΝΑΚΑΣ. Δηλώσεις Τσίπρα. ΒΙΝΤΕΟ


Σε αναπροσαρμογή των τιμών των διοδίων προχωρά η Ολυμπία Οδός από την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου. 
Η κατασκευάστρια εταιρεία στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως με βάση τον δείκτη τιμών καταναλωτή από το πρώτο λεπτό του νέου χρόνου η τιμή διέλευσης των διοδίων μειώνεται κατά 0,10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ !! λεπτά του ευρώ.
Αναλυτικά...
Η Ολυμπία Οδός ΑΕ ενημερώνει τους οδηγούς ότι από την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 (ώρα 00:01) αναπροσαρμόζει τα τέλη διοδίων με βάση τον δείκτη τιμών καταναλωτή. 
Με την αναπροσαρμογή αυτή, προκύπτει μείωση 0,10 €, στην κατηγορία 4 σε όλους τους μετωπικούς σταθμούς διοδίων, στην κατηγορία 3 στον πλευρικό σταθμό Νέας Περάμου, στην κατηγορία 2 (ΙΧ και μικρά φορτηγά) στους σταθμούς Ζευγολατιού και Ρίου, καθώς και στην κατηγορία 1 (δίκυκλα, τρίκυκλα) στον σταθμό της Ελευσίνας. Αναλυτικά οι τιμές στον παρακάτω πίνακα:

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΙΟΔΙΩΝ από 01/01/2017



Σημειώνουμε ότι: 

- σε οχήματα κατηγορίας 1 και 2 (με χρήση πομποδέκτη OΛΥΜΠΙΑ PASS ή Μοτοκάρτας Ολυμπίας Οδού) παρέχονται κλιμακωτές εκπτώσεις από 15% έως και 60%, ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης από τους μετωπικούς σταθμούς Ελευσίνας ή Ισθμού (εκπτωτικά προγράμματα ΕΛΕΥΣΙΝΑ Value και ΙΣΘΜΟΣ Value), καθώς και πρόσθετες εκπτώσεις σε πλευρικούς σταθμούς μόνο για ενδοδημοτικές μετακινήσεις κατοίκων.

- στους σταθμούς Ζευγολατιού και Ρίου παρέχεται έκπτωση 10% σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων με χρήση πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS (ή μοτο-κάρτας Ολυμπίας Οδού)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive