Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Μηνύσεις από τους γονείς του Παντελίδη. Η έκθεση «βόμβα» του πραγματογνώμονα της οικογένειας του Παντελίδη και οι τρεις ενστάσεις για το πόρισμα της Τροχαίας

Με μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων, που θα σκάσουν σαν βόμβα και θα περιλαμβάνουν στοιχεία τα οποία θα ανατρέψουν τις υπάρχουσες καταθέσεις, αναμένεται να «απαντήσει» ως το τέλος της εβδομάδας η οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη. ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΛΑ ΚΟΥΣΚΟΥΡΗ...

Οι γονείς και ο δικηγόρος τους Χαράλαμπος Λυκούδης έχουν πλέον στα χέρια τους τις εκθέσεις και των πέντε τεχνικών συμβούλων τους, αλλά και πολύ σημαντικά στοιχεία που φέρεται ότι αντικρούουν την έκθεση των ειδικών πραγματογνωμόνων της Τροχαίας.
Η έκθεση του ειδικού τεχνικού συμβούλου της οικογένειας Παντελίδη, Αναστάσιου Δέδε, παραδόθηκε την Παρασκευή και περιλαμβάνει ενστάσεις που κινούνται σε τρεις άξονες. Η πρώτη αφορά την ταχύτητα του μαύρου τζιπ Mercedes, που εμφανίζεται στην πραγματογνωμοσύνη των ειδικών της Τροχαίας μεγαλύτερη των 118 χιλιομέτρων την ώρα.
Ο πραγματογνώμονας, ο οποίος είχε εξετάσει τόσο τον τόπο του δυστυχήματος όσο και το αυτοκίνητο, αναφέρει στην έκθεσή του ότι στη συγκεκριμένη στροφή με τη συγκεκριμένη ακτίνα καμπυλότητας το όχημα δεν θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη ταχύτητα από την ταχύτητα εκτροπής, αφού στο σημείο δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος ή πλαγιολίσθησης. Αρα, η ταχύτητα του οχήματος δεν ξεπερνούσε σε καμία περίπτωση τα 80 χιλιόμετρα.
Αλλωστε, σε δηλώσεις του στην «Espresso», ο κ. Δέδες είχε αναφέρει ότι, εάν το όχημα έτρεχε με μεγαλύτερη ταχύτητα από την ταχύτητα εκτροπής, τότε αυτό θα είχε φύγει κατευθείαν μέσα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και θα είχαν σκοτωθεί δεκάδες άνθρωποι, καθώς, όταν συνέβη το τροχαίο, ήταν ώρα κυκλοφοριακής αιχμής.
Η δεύτερη ένσταση έχει να κάνει με το τοιχίο, αλλά και με το γεγονός ότι δεν υπήρχε προστατευτική μπάρα στο σωστό ύψος. Οπως επισημαίνει ο πραγματογνώμονας, εάν είχαν το κατάλληλο ύψος, το όχημα δεν θα περνούσε πάνω από το τοιχίο, το οποίο έπαιξε τον ρόλο ράμπας στο δυστύχημα, αλλά θα παρέμενε στο οδόστρωμα.
Φονικά όπλα οι μπάρες
Επίσης, ο τεχνικός σύμβουλος επισημαίνει στη γνωμάτευσή του τη διάβρωση και την κακή κατάσταση των κιγκλιδωμάτων, που είχαν ως αποτέλεσμα οι μπάρες να γίνουν φονικά όπλα και να κόψουν το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη.
Σημειώνεται ότι ο πραγματογνώμονας της οικογένειας υπογραμμίζει πως το στοιχείο που έχει εντοπίσει κατά τον δικό του έλεγχο σχετικά με το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ είναι ότι το κάθισμα του οδηγού βρέθηκε οκτώ εκατοστά πιο μπροστά και η απόσταση του καθίσματος από τα πεντάλ είναι 48 εκατοστά.
Σε ό,τι αφορά την τρίτη ένσταση, τόσο ο κ. Δέδες όσο και ο δεύτερος τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Γιώργος Ραυτογιάννης αναφέρουν στις εκθέσεις που έχουν παραδώσει στα χέρια των συγγενών του τραγουδιστή και στον κ. Λυκούδη ότι κανένας από τους τρεις επιβαίνοντες στο όχημα δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.
Ποιος οδηγούσε
Στοιχεία για το ποιος οδηγούσε το όχημα, αλλά και σε ποια θέση καθόταν καθένας από τους επιβαίνοντες περιέχονται και στις γνωματεύσεις του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Φίλιππου Κουτσάφτη και του δικαστικού πραγματογνώμονα και γενετιστή Γιώργου Φιτσιάλου. Τα στοιχεία των εκθέσεων αυτών, αλλά και ένα στοιχείο από την πραγματογνωμοσύνη των ειδικών της Τροχαίας που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον ανατρέπουν τις καταθέσεις που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές σχετικά με το ποιος οδηγούσε.
Με όλα αυτά τα στοιχεία στα χέρια της, πιθανότατα ως το τέλος της εβδομάδας η οικογένεια Παντελίδη αναμένεται να στραφεί με μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων που θα ανατρέψουν τα δεδομένα και θα προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις. Στο τέλος της εβδομάδας, άλλωστε, αναμένεται να κυκλοφορήσει και το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη με τον τίτλο «Αλλη μια ευκαιρία» από την εταιρία MINOS, ενώ ταυτόχρονα θα δοθεί στη δημοσιότητα και το νέο βιντεοκλίπ του τραγουδιού, το πρώτο που γυρίστηκε χωρίς τον Παντελή.
Διαβάστε παρακατω τη συνέχεια: 
Ανακοίνωση-φωτιά από τον επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Κώστα Μπερτάκη!
Δέκα μήνες μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη και έπειτα από όσα έχουν γραφτεί εναντίον του, τόσο σε μέσα ενημέρωσης όσο και στα social media, από φανατικούςθαυμαστές του τραγουδιστή, ο επιχειρηματίας και φίλος του Παντελή Κώστας Μπερτάκης ξεσπά για πρώτη φορά. Με επίσημη ανακοίνωσή του στην «Espresso» δηλώνει ότι έχει στηθεί τεράστια πλεκτάνη, με σκοπό να τον ενοχοποιήσει για την κατάσταση του άτυχου καλλιτέχνη το βράδυ πριν από το μοιραίο δυστύχημα. Οπως ισχυρίζεται, οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και τον παρουσιάζουν πριν από το τροχαίο μαζί με τον Παντελή και τις Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου στην παράνομη λέσχη είναι μονταρισμένες!
«Ανανδρη επίθεση»
«Κατά το διάστημα των τελευταίων μηνών, έχω βρεθεί στη δυσάρεστη θέση του θεατή σε μια συστηματική και άνανδρη και εκβιαστική επίθεση που εκδηλώνεται εις βάρος μου από δήθεν θαυμαστές του εκλιπόντος λαοφιλούς τραγουδιστή, συνεργάτη και καρδιακού μου φίλου Παντελή Παντελίδη, την οποία, έως τώρα, υπέμεινα με στωικότητα, σεβόμενος τη μνήμη του.
Με αφορμή τις τελευταίες αναρτήσεις σε δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειλικρινά θλίβομαι που αναγκάζομαι να μπω σε μια διαδικασία αντίκρουσης των γελοίων κατηγοριών που κάποιοι επιχειρούν να διασπείρουν εναντίον μου.
Ωστόσο, από τη στιγμή που κάποιοι έφτασαν στο σημείο να κατασκευάζουν και να διαστρεβλώνουν στοιχεία, χρησιμοποιώντας παραποιημένη φωτογραφία μου, προκειμένου να με συκοφαντήσουν, να με απειλήσουν και να με εκβιάσουν, είμαι πλέον πεπεισμένος ότι οι άνθρωποι αυτοί έχουν πλέον ξεπεράσει το στάδιο της φαντασιόπληκτης συνωμοσιολογίας, κάτι που αρχικά θα μπορούσα ίσως να αποδώσω στην έμφυτη ανάγκη του ανθρώπου να διοχετεύσει τον θυμό που προκαλεί η αιφνίδια απώλεια ενός πολυαγαπημένου προσώπου, και έχουν πια μπει στην ομάδα εκείνων που κατευθύνονται σε επικίνδυνες και παράνομες συμπεριφορές, που δεν έχουν καμία σχέση με τη δήθεν αγάπη -ή έστω φανατισμό- για ένα αγαπημένο πρόσωπο.
Για τους λίγους αυτούς ανθρώπους, λοιπόν (γιατί ο κόσμος έχει μνήμη και γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα, στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ επί του παρόντος), που εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία του διαδικτύου νομίζουν ότι μπορούν να δρουν ανεξέλεγκτα και να καταφέρονται εις βάρος αναίτιων τρίτων, με τέτοιο άνανδρο και παράνομο τρόπο, τον λόγο από εδώ και στο εξής θα έχει η Δικαιοσύνη, η οποία πολύ σύντομα θα ανακαλύψει την ταυτότητά τους. Τέλος, θα ήθελα να θυμίσω σε όσους ξεχνάνε ότι είμαι ο άνθρωπος που ανέδειξε και στήριξε ως φίλος και επιχειρηματίας του τον Παντελή Παντελίδη και να απαντήσω στους λίγους αυτούς που στήνουν λαϊκά δικαστήρια, για να στρέψουν εναντίον μου άτομα που δεν γνωρίζουν το μέγεθος της παλιανθρωπιάς τους (αναφέρομαι κυρίως σε γνωστό εκβιαστή, κλόουν της “δημοσιογραφίας” και ορκισμένο πολέμιο του Παντελή εν ζωή) ότι ο Παντελής από εκεί ψηλά θα τους κρίνει όλους κατάλληλα και, το μόνο σίγουρο, δεν θα είναι καθόλου ευχαριστημένος από τα αίσχη τους και τις μεθόδους τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive