Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΣΟΚ! Διεθνής «σατανική» οργάνωση που σκότωνε παιδιά «ξεσκεπάστηκε» στην Αίγυπτο. Τα σκότωναν και πούλαγαν τα σωθικά τους

ΣΟΚ! Διεθνής «σατανική» οργάνωση που σκότωνε παιδιά «ξεσκεπάστηκε» στην Αίγυπτο

Απίστευτες αποκαλύψεις, καθώς το human trafficking δρα παγκόσμια και βάζει κυριολεκτικά στόχο τα μικρά παιδιά των ανθρώπων. Διεθνής σπείρα συλλογής οργάνων αποκαλύφθηκε στην Αίγυπτο. Οι Αρχές συνέλαβαν γιατρούς, νοσοκόμες, καθηγητές και μέλη της ελίτ ...οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν σε «τελετουργικά», στα οποία υπήρχαν ανθρώπινα όργανα και νεκρά παιδιά, τονίζει η Deutsche Welle. Συνελήφθησαν συνολικά την Τρίτη 45 άτομα, συμπεριλαμβανομένων διεθνών αγοραστών ανθρώπινων οργάνων και μεσαζόντων, οι οποίοι έβγαζαν κέρδη από την «δίψα» της «σατανικής» οργάνωσης για ανθρώπινα μέλη, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές της Αιγύπτου. Σύμφωνα με το βρετανικό ενημερωτικό δίκτυο «BBC», η αστυνομία ανακάλυψε εκατομμύρια δολάρια και ράβδους χρυσού, τα οποία σχετίζονταν με τις συναλλαγές. Η συλλογή οργάνων και οι μεταμοσχεύσεις λάμβαναν χώρα σε ιδιωτικά νοσοκομεία και κέντρα υγείας, αναφέρει από την πλευρά του, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. Παιδιά φτωχών ανθρώπων και μεταναστών πέφτουν στα δίκτυα του εν λόγω κυκλώματος. Προφανώς το κύκλωμα θα έχει απλώσει δίκτυα και στην Ελλάδα, γι’ αυτό οι γονείς πρέπει να προσέχουν και να συμβουλεύουν τα παιδιά τους, μιας και ο κόσμος δεν είναι «αγγελικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive