Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Ανατροπή: ΙΔΟΥ ποιός φταίει για τον θάνατο της μικρής Μελίνας…"ΑΘΩΑ" η ξαδέλφη του Πολάκη. Στημένα ΟΛΑ λέει η ΠΟΕΔΗΝ

melinaki
Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας η οποία πέθανε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο μετά από επέμβαση για κρεατάκια καθώς ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ, αλλά το αποτέλεσμα άφησε τους πάντες άφωνους. Όπως αποκαλύπτει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), η Ένορκη Διοικητική Εξέταση...
(ΕΔΕ), που είχε διαταχθεί από το υπουργείο Υγείας, ολοκληρώθηκε βάζοντας στο κάδρο των όποιων ευθυνών ένα μόνο πρόσωπο, μία νοσηλεύτρια!
«Πάνε να μετακυλήσουν την ευθύνη»
Όπως ανέφερε στο neakriti.gr ο κ.Μανουσάκης μέλος της ΠΟΕΔΗΝ και πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων νοσοκομείου Αγίου Νικολάου «εδώ και καιρό το ξέραμε ότι πάει να μετακυλιστεί η ευθύνη σε νοσηλεύτρια. Θεωρούμε ότι η όλη διαδικασία έγινε χωρίς διαφάνεια σε όλα τα στάδια της διαδικασίας με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το πώς φτάσαμε στο σημείο ,αντί της γιατρού, να κατηγορείται μια νοσηλεύτρια».
Σύμφωνα με την πάγια τακτική οι νοσηλευτές δεν χορηγούν φάρμακα χωρίς εντολή γιατρού.
Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ:
«Η ΕΔΕ ολοκληρώθηκε επιρρίπτοντας βαρύτατες κατηγορίες στη Νοσηλεύτρια Αναισθησιολογικού κυρία Δ. Β. ότι δήθεν χορήγησε επιπλέον φάρμακα στην ανήλικη και δη ποσότητα 200 gr αδρεναλίνης και 1 mg ατροπίνης, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και εντολή της υπεύθυνης Αναισθησιολόγου Νεκταρίας Πολάκη» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.
Η νοσηλεύτρια κ. Δ. Β. κλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 7ης  Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, προκειμένου να απολογηθεί και να δικασθεί για το πειθαρχικό παράπτωμα της αμέλειας ή ατελούς εκτέλεσης του υπηρεσιακού καθήκοντος.
Η ΠΟΕΔΗΝ χαρακτηρίζει «μεθοδευμένες» τις ενέργειες της 7 ης ΥΠΕ και του υπουργείου Υγείας, «ψευδές» το κατηγορητήριο της 7 ης ΥΠΕ, «αναίτια» την πειθαρχική δίωξη της νοσηλεύτριας αναισθησιολογικού στο Γ.Ν. Βενιζέλειο Κρήτης και την ίδια την επαγγελματία υγείας «εξιλαστήριο θύμα».
«Δεν θα επιτρέψουμε να την πληρώσει η νοσηλεύτρια»
Υποστηρίζει, επιπλέον, στην ανακοίνωσή της ότι «δεν θα επιτρέψουμε να την πληρώσει η Νοσηλεύτρια, επειδή δεν έχει «μπάρμπα στην Κορώνη» και εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στη νοσηλεύτρια.
«Γνωρίζουν και οι πέτρες την εν λόγω αναισθησιολόγο. Γνωρίζουν την συμπεριφορά της, την υπηρεσιακή της απόδοση. Επίσης γνωρίζουν ότι η Νοσηλεύτρια  Αναισθησιολογικού ουδέποτε χορήγησε φάρμακα. Οι Νοσηλευτές δεν χορηγούν φάρμακα χωρίς εντολές Ιατρών» τονίζουν και ζητούν απάντηση στο ερώτημα «γιατί μετά το τραγικό συμβάν η Αναισθησιολόγος συγγενής του Αν. Υπουργού απομακρύνθηκε από τα χειρουργεία, με απόφαση της Διοίκησης του νοσοκομείου και η Νοσηλεύτρια παραμένει στη θέση της;».
Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε αποκαλυφθεί η χρήση οπιούχων ουσιών από την αναισθησιολόγο και ξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας που συμμετείχε στη μοιραία επέμβαση αλλά και περιστατικό κλοπής οπιούχων από την ίδια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

2 σχόλια:

  1. Η "τυφλή" και "αδέκαστη" Αριστερά των αμερικανομπολσεβίκων !

    Είναι γνωστό σε πολλούς το περιστατικό του θανάτου της μόλις τεσσάρων ετών Μελίνας, η οποία έχασε τη ζωή της όταν πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει εγχείρηση για κρεατάκια με αναισθησιολόγο την εξαδέλφη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη, κ. Νεκταρία Πολάκη. Η εν λόγω κυρία ήταν μέσα στο χειρουργείο όταν πέθανε η μικρή Μελίνα και σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι εξαρτημένη χρήστρια οπιούχων σκευασμάτων. Η ίδια κυρία κατηγορήθηκε για κλοπή ναρκωτικών σκευασμάτων (φαρμάκων που περιέχουν Πεθιδίνη), από το νοσοκομείο όπου εργάζεται ακόμη και ομολόγησε την πράξη της. Κατόπιν όλων αυτών η αναισθησιολόγος και εξαδέλφη του αν. Υπουργού Υγείας εμφανίστηκε στο Πειθαρχικό υπό καθεστώς απόλυτης προστασίας και από την πλαϊνή πόρτα, που χρησιμοποιούν οι υπουργοί (προκειμένου να τη "φυγαδεύσουν" από τους δημοσιογράφους). Η παραπομπή της κυρίας Νεκταρίας Πολάκη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο έγινε «για το πειθαρχικό παράπτωμα της αναξιοπρεπούς ή ανάρμοστης ή ανάξιας για υπάλληλο συμπεριφοράς εντός κι εκτός υπηρεσίας»! Με βάση το πειθαρχικό δίκαιο των γιατρών η ανάρμοστη συμπεριφορά επισείει ποινή από επίπληξη μέχρι στέρηση αποδοχών.
    Ο εξάδελφος της εν λόγω αναισθησιολόγου, ο πολύς κ. Πολάκης, ο κ. αν. Υπουργός είχε έρθει στο γραφείο μου με ύφος χιλίων Καρδιναλίων και με "διέταξε" παρουσία του τμηματάρχη και πρώην Διευθυντή κ. Νικολάου Καραπάνου να αποχωρήσω πάραυτα από το γραφείο μου, διότι βρισκόμουν σε αναστολή άσκησης καθηκόντων. Υπακούοντας στην εντολή του κ. Πολάκη απεχώρησα από το Υπουργείο λέγοντας μεγαλοφώνως έξω από το γραφείο του κ. Πολάκη ότι έκαναν τσιφλίκι τους το Υπουργείο Υγείας των Ελλήνων και το μετέτρεψαν σε Υπουργείο μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Και ενώ η εξαδέλφη του κ. Πολάκη που εμπλέκεται σε περιστατικό θανάτου τετράχρονου "αγγελουδιού" και κλοπής ναρκωτικών από φαρμακείο νοσοκομείου οδεύει προς αθώωση, εγώ ετέθην σε αργία επ' απειλή απόλυσης και με μείωση του μισθού μου κάτω από τα 500 ευρώ μηνιαίως, επειδή υπεραμύνθηκα της Ορθόδοξης χριστιανικής Πίστης και της Πατρίδας μου. Και όλα αυτά διότι η Δικαιοσύνη των ψευτοαριστερών Υπουργών, Ξανθού και Πολάκη είναι "τυφλή" και αδέκαστη, όπως ακριβώς και του προκατόχου τους.

    Κρίτων Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.facebook.com/kritoniakovou/posts/575006449364630?pnref=story

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive