Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Νέα επίθεση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου κατά του Ν.Αναστασιάδη: «Οδηγείς τον Ελληνισμό σε ήττα» (ηχητικό)


ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΜΠΑΜΑ. Νέα έμμεση σφοδρή επίθεση στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη εξαπέλυσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι... «μαθηματικά οδηγεί σε νέα ήττα τον Ελληνισμό». «Λύση με στρατιωτική παρουσία και συνέχεια της Κατοχής από την Τουρκία, σε τμήμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δεν υπάρχει»  δηλώνει στο Ράδιο 9.84 ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος ο Β'
«Οποιαδήποτε μορφή συνομοσπονδίας και όχι μία ομόσπονδη Κύπρος με αρμονική συμβίωση Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, είναι απλά μία λύση που εξυπηρετεί την Τουρκία. Είναι λάθος μία πενταμερής διάσκεψη για το Κυπριακό, που θα οδηγήσει μαθηματικά σε νέα ήττα τον Ελληνισμό, την ώρα που το θέμα της Κύπρου θα πρέπει να παραμείνει διεθνές»
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου χαρακτήρισε «ανεξήγητη τη σπουδή του Κύπριου Προέδρου  στη βάση των πιέσεων της απερχόμενης αμερικανικής Διοίκησης στις ΗΠΑ» κατηγρώντας δηλαδή τον Κύπριο πρόεδρο ότι παίζει τα παιχνίδια του απερχόμενου Μ.Ομπάμα.
Εξήρε τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης και προσωπικά του Έλληνα ΥΠΕΞ, ευχόμενος να μην μετακινηθούν από αυτή τη στάση.
«Η Τουρκία ποτέ δεν βιάζεται στο στρατηγικό στόχο για έλεγχο της Κύπρου, σε αντίθεση με τον ελληνισμό που πάντα διακατέχεται από ερασιτεχνισμό στα μεγάλα εθνικά ζητήματα.»
 
 

1 σχόλιο:

  1. ΟΡΘΑ ΤΑ ΛΕΕΙ
    ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive