Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία και πού χρειάζονται αλυσίδες λόγω χιονόπτωσης. Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία και πού χρειάζονται αλυσίδες λόγω χιονόπτωσης
Με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από τη νύχτα λόγω του χιονιού, που πέφτει σε όλη τη χώρα σχεδόν και «το έστρωσε» ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας προσωρινά...

Στην Αττική η κυκλοφορία έχει διακοπεί:
-Στη λεωφόρο Πάρνηθας, από το ύψος του τελεφερίκ
-Στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 414 έως το ύψος της λεωφόρου Διονύσου.
-Στη λεωφόρο Πεντέλης από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Ξενίας.
-Στη λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος της διασταύρωσης με τη λεωφόρο Θησέως στην Εκάλη.
-Στη λεωφόρο Διονύσου από το γήπεδο του Διονύσου έως τον Άγιο Πέτρο
-Στην επαρχιακή οδό Αγίου Μερκουρίου-Βαρυμπόμπης
Παράλληλα, σύμφωνα με την Τροχαία, δεν επιτρέπεται, λόγω χιονόπτωσης, η κυκλοφορία φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη έως τον κόμβο Σχηματαρίου.
Επίσης, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία ανάλογων φορτηγών στην περιφερειακή οδό Ελευσίνας - Θήβας, από το 3,5 χλμ στο ρεύμα προς Θήβα, ενώ είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για τα υπόλοιπα οχήματα.
Για τους δρόμους που σε κάποια τμήματά τους έχουν κλείσει λόγω της χιονόπτωσης ή η κυκλοφορία γίνεται μόνο με αλυσίδες, τόσο μέσα στην Αττική όσο και στις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας, δείτε πλήρη ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive