Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ! Τι είπε για τους απεργούς

λεβεντης
Η Ενωση Κεντρώων,ασκεί εμμέσως  κριτική στους απεργούς αφού τους επιρρίπτει την ευθύνη για την «τυραννία» του λαού επειδή ψήφισαν Τσίπρα και ΝΔ.   Η ανακοίνωση της Ενωσης Κεντρώων:...
«Καλές είναι οι απεργίες και οι διαδηλώσεις, δείχνουν την αντίθεση της κοινωνίας σε όσα υπογράφει η κυβέρνηση, όμως οι απεργοί είναι και αυτοί Έλληνες ψηφοφόροι. Στις εκλογές, ψήφισαν και αυτοί Τσίπρα και ΝΔ και αν τυραννιέται ο ελληνικός λαός και με τις δικές τους ψήφους τυραννιέται. Η αντίσταση όταν δεν εκδηλώνεται στην κάλπη και είναι μόνο πεζοδρομιακή φανερώνει επιπολαιότητα».

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΩΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΠΟΛΟΥ(ΜΑΛΑΚΑ)!!!!!ΟΥΣΤ,ΟΥΣΤ,ΟΥΣΤ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive