Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. τα ευρήματα από τη βόμβα στο υπ. Εργασίας που δεν έσκασε. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος δεν εξερράγη για άγνωστο λόγο, ήταν το αντικείμενο που βρέθηκε μετά από τηλεφώνημα στην «Εφημερίδα των Συντακτών», έξω από το Υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου και προκάλεσε συναγερμό στην ΕΛΑΣ....
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, από τα συνεργεία της αστυνομίας που ερεύνησαν το χώρο μπροστά στο υπουργείο Εργασίας, 
Αυτό είναι το σημείο που εντοπίστηκε η βόμβα στο υπουργείο Εργασίας – ΦΩΤΟ
μετά τις τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις που πραγματοποιήθηκαν για την εξουδετέρωση του εκρηκτικού μηχανισμού, έχουν βρεθεί υπολείμματα εκρηκτικής ύλης και άλλα αντικείμενα που θα ερευνηθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.





Αγνωστος, τηλεφώνησε στη 1:20 ώρα στην Εφημερίδα των Συντακτών και είπε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος επρόκειτο να εκραγεί σε 40 λεπτά, τονίζοντας ότι δεν επρόκειτο για φάρσα. 

Οι πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ, αφού πέρασε το διάστημα των 40΄ που είχε δώσει ο άγνωστος που έκανε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα, προχώρησαν διαδοχικά από τις 4.30 περίπου τη νύχτα, σε τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις για την εξουδετέρωση του εκρηκτικού μηχανισμού.



Η βόμβα ήταν μέσα σε ένα σακίδιο πλάτης, τοποθετημένο σε κάγκελο της εσοχής μπροστά από την είσοδο του Υπουργείου.

Η Σταδίου παρέμεινε κλειστή για σχεδόν 8 ώρες και άνοιξε λίγο μετά τις 9 το πρωί.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive