Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ. Βρήκαν τον «νταή» που κλώτσησε πισώπλατα τη γυναίκα στα σκαλιά του μετρό! (ΒΙΝΤΕΟ)

metro gynaika antras klotsia
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας άντρας που φαίνεται να συνδέεται με την τρομακτική επίθεση που έγινε στο μετρό του Βερολίνου. Ο δράστης, έσπρωξε μία ανυποψίαστη γυναίκα από τα σκαλιά του μετρό. Το περιστατικό σημειώθηκε τον Οκτώβριο, όμως οι εικόνες ήρθαν στο φως την περασμένη εβδομάδα, προκαλώντας φρίκη και αποτροπιασμό....

Σύμφωνα με την αστυνομία του Βερολίνου, ο δράστης παραμένει ασύλληπτος καθώς φαίνεται να έχει φύγει για την πατρίδα του, την Βουλγαρία.
Ο ύποπτος εντοπίστηκε έπειτα από ανταμοιβή που έδωσαν ιδιώτες, μεταξύ των οποίων και ο Michael Kuehr, σωματοφύλακας της Lady Gaga και της Charlize Theron.
Αρχικά δεν είχαν παρουσιαστεί μάρτυρες για το συμβάν, αλλά μετά την αμοιβή ύψους 2.000 ευρώ που προσέφερε ο 54χρονος Kuehr σε όποιον βοηθούσε τις Αρχές να φτάσουν στη σύλληψη του δράστη και των συνεργών του, η αστυνομία άρχισε να λαμβάνει πληροφορίες και προχώρησε στη σύλληψη.
Ο κ. Kuehr ενθάρρυνε όποιον μπορεί να είχε πληροφορίες να πάει στις Αρχές ή να επικοινωνήσει και με τον ίδιο. 
Άλλος ένας επιχειρηματίας, που διατήρησε την ανωνυμία του, έδωσε 5.000 ευρώ στους πληροφοριοδότες και ακόμη 5.000 στη γυναίκα για να κάνει ένα ταξίδι και να ξεχάσει την περιπέτειά της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive