Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Κυψέλη: Απόπειρα αρπαγής βρέφους από μουσουλμάνο σε σουπερμάρκετ

Κυψέλη: Απόπειρα αρπαγής βρέφους από μουσουλμάνο
Ο αριθμός των περιστατικών με μουσουλμάνους στην Ελλάδα  πλησιάζει σιγά-σιγά εκείνον των δυτικών χωρών, όπου ήδη εδώ και χρόνια έχουν δημιουργηθεί ισλαμικά γκέτο.  Σε σουπερμάρκετ στην περιοχή της Κυψέλης επιχειρήθηκε αρπαγή βρέφους.  Όπως μεταδίδεται, την περασμένη Παρασκευή ένας 19χρονος Αφγανός.. φέρεται να άρπαξε καρότσι γυναίκας, μέσα στο οποίο εκτός από τα προϊόντα υπήρχε το ενός έτους παιδί της. Κατόπιν, επιχείρησε να κατευθυνθεί προς την έξοδο, αλλά έγινε αντιληπτός από την μητέρα και τους πελάτες του μαγαζιού, οι οποίοι τον σταμάτησαν.  Υποστήριξε μάλιστα πως το παιδί ήταν δικό του, κάτι που προκάλεσε ανησυχία στους αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι προσπαθούν να εξακριβώσουν το κατά πόσο ο 19χρονος είχε σκοπό την αρπαγή των προϊόντων ή του παιδιού!!!  Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο είναι ο δράστης να επικαλέστηκε πως ήταν ο πατέρας του παιδιού για να αποφύγει την καταδίωξή του, ωστόσο οι αστυνομικού δεν μπορούν να αποκλείσουν την εκδοχή της αρπαγής του παιδιού.

1 σχόλιο:

  1. ''...ένας Αφγανός άρπαξε το καρότσι γυναίκας, μέσα στο οποίο εκτός από προϊόντα είχε ακουμπήσει το παιδί της ενός χρόνου, και επιχείρησε να κινηθεί προς την έξοδο...Σύντομα η 21χρονη μητέρα του από την Ρουμανία, διαπίστωσε ότι το καρότσι έλειπε από το σημείο που το άφησε και άρχισε να αναζητά εναγωνίως το παιδί της.
    ...Όταν η μητέρα τον πρόφτασε εκείνος την χτύπησε και προσπάθησε και πάλι να ξεφύγει. Δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίστηκε και ο πατέρας του παιδιού που ήταν σε άλλο διάδρομο του πολυκαταστήματος, ο οποίος μαζί με τους παρευρισκόμενους ακινητοποίησαν τον 19χρονο και ειδοποίησαν την αστυνομία.Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα αρπαγής βρέφους. Στο μεταξύ οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν αν στόχος του 19χρονου ήταν η αρπαγή του παιδιού ή των προϊόντων.''

    → αφγανοι,ρουμανοι κλπ... αυτη πλεον ειναι η ελλαδα πληρης αφελληνισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive