Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Αναχώρησε για τη Ρωσία η σορός του δολοφονηθέντος πρέσβη Το φέρετρο, καλυμμένο με τη ρωσική σημαία, μεταφέρθηκε στο ρωσικό αεροσκάφος

Αναχώρησε για τη Ρωσία η σορός του δολοφονηθέντος πρέσβη
Το αεροσκάφος που μεταφέρει τη σορό του ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία, ο οποίος δολοφονήθηκε χθες από έναν τούρκο αστυνομικό, απογειώθηκε σήμερα από το αεροδρόμιο της Άγκυρας με προορισμό τη Μόσχα....
σύμφωνα με έναν φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου που βρισκόταν στην περιοχή.
Το φέρετρο με τη σορό του Αντρέι Καρλόφ, καλυμμένο με τη ρωσική σημαία, μεταφέρθηκε στο ρωσικό αεροσκάφος από μία τιμητική φρουρά έξι τούρκων στρατιωτών, έπειτα από μια θρησκευτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου παρουσία της χήρας του, τούρκων αξιωματούχων και διπλωματών από ξένες χώρες.
ΑΝΤΡΕΙ ΚΑΡΛΟΦ
Ο ρώσος πρεσβευτής δολοφονήθηκε χθες το βράδυ στην Άγκυρα όταν ένας Τούρκος αστυνομικός άνοιξε πυρ εναντίον του, λέγοντας ότι διέπραξε την επίθεση με στόχο να πάρει εκδίκηση για την ανακατάληψη του Χαλεπιού από τη συριακή κυβέρνηση με την υποστήριξη της Μόσχας.
Μετά την επίθεση, οι πρόεδροι της Τουρκίας και της Ρωσίας κατήγγειλαν «μια πρόκληση».
kdankrl2
«Η οδύνη μας είναι μεγάλη», δήλωσε κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης τελετής ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Τουγκρούλ Τουρκές, αποτίνοντας φόρο τιμής στη μνήμη ενός διπλωμάτη που «κατέβαλλε σημαντικές προσπάθειες προκειμένου να υπάρξει πρόοδος σε όλους τους τομείς, στις σχέσεις» μεταξύ Άγκυρας και Μόσχας.
Το αεροσκάφος που μεταφέρει τη σορό του ρώσου πρεσβευτή αναμένεται να προσγειωθεί αργότερα στη Μόσχα.

kdankrl4

kdankrl5

kdankrl6

kdankrl7

kdankrl8

kdankrl9
kdankrl10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive