Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΣΘΕ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ. Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου


Ο Πρόεδρος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” Πάνος Καμμένος, κατά το παρελθόν, όταν ήταν ένας ανεξάρτητος Έλληνας πολιτικός, πολλές φορές επικαλέσθηκε στον πολιτικό του λόγο, εναντίον των Μνημονιακών κυβερνήσεων του Γιώργου Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμου και Αντώνη Σαμαρά – Ευάγγελου Βενιζέλου, τον Νόμο υπ΄ αριθ. 1608 της 28ης Δεκεμβρίου 1950 “Περί αυξήσεως των ποινών των προβλεπομένων δια τους καταχραστάς του Δημοσίου”....
Ωστόσο, από τη στιγμή που συγκυβέρνησε με το Διεθνιστικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο απεμπόλησε την ιδεολογική ταυτότητα του ιδίου και του κόμματός του, καθώς και την ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΛ, αλλά και, γινόμενος πλέον ένας “Εξαρτημένος Έλληνας” και αυτός και το κόμμα του, κατάπιε αμάσητο το συγκεκριμένο νόμο και έπαψε να τον αναφέρει. 

Από τη στιγμή που και αυτός είναι υπόδικος για Εσχάτη Προδοσία προς την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, αφού ψήφισε το τρίτο κατά σειρά Μνημόνιο των “Δημοκρατικών” κυβερνήσεων της Πατρίδος μας!!
 
Τι λέει αυτός ο περίφημος Νόμος 1608/28.12.1950.

Στο άρθρο 1 εδάφιον 1 λέγει ακριβώς ο συγκεκριμένος Νόμος:
Εις τον ένοχον των εν τοις άρθρων 216, 218, 256, 258, 372, 375, και 386 του διά του Νόμου 1492 κυρωθέντος Ποινικού Κώδικος προβλεπομένων αδικημάτων, εφ΄ όσον ταύτα πάντα στρέφονται οπωσδήποτε κατά του Δημοσίου ή νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου το δε επιτευχθέν ή επιδιωχθέν όφελος του πράξαντος ή η προσγενομένη ή οπωσδήποτε απειλειθείσα ζημία του Δημοσίου ή του Νομικού Προσώπου υπερβαίνει το ποσόν των (100.000) μεταλλικών δραχμών επιβάλλεται η ποινή της καθείρξεως, οσάκις δε συντρέχουσιν ιδιαζόντως επιβαρυντικαί περιστάσεις.  

Ιδία δε όταν ένοχος εξηκολούθησεν (βλ. ΑΠ 327/58, ΑΠ 360/53, ΑΠ 93/55)επί μακρόν χρόνον την εκτέλεσιν του εγκλήματος ή το αντικείμενον αυτού είναι ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας επιβάλλεται η ποινή της ισοβίου καθείρξεως ή του θανάτου.

 
Ο Ανδρέας Παπανδρέου νομοθέτησε υπέρ της κατάργησης της θανατικής καταδίκης.
 
Το 1987 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρέας Παπανδρέου, τροποποίησαν το Νόμο 1608/1950, με το Νόμο 1738/87 άρθρο 4 παράγραφος 5, ΦΕΚ 200Α της 20 Νοεμβρίου 1987, ως ακολούθως:

Στον ένοχο των αδικημάτων που προβλέπονται στα άρθρα 216, 218, 235, 236, 237, 245, 256, 258, 372, 375, 386 και 390 του Ποινικού Κώδικα και το όφελος που πέτυχε ή επιδίωξε ο δράστης ή η ζημιά που προξένησε ή οπωσδήποτε απειλήθηκε στο Δημόσιο ή στα πιο πάνω νομικά πρόσωπα, υπερβαίνει το ποσό των πέντε (5) εκατομμυρίων δραχμών και ιδίως αν ο ένοχος εξακολούθησε επί μακρόν χρόνο την εκτέλεση του εγκλήματος ή το αντικείμενό του είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, επιβάλλεται η ποινή της ισοβίου καθείρξεως. Αρμόδιο δικαστήριο είναι το 5μελές Εφετείο Κακουργημάτων (άρθρο 111 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας).     

 
Πειθήνια όργανα των ξένων οι πολιτικοί των Μνημονίων.
 
Όλοι λοιπόν αυτοί οι πολιτικοί στην Ελλάδα, που έβαλαν υπεράνω της Πατρίδος και της ευημερίας του λαού της την προσωπική ανέλιξή τους σε πολιτικά αξιώματα, θα έρθει πολύ σύντομα ημέρα που θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους. 

Εγκλήματα που έκαναν κατά του λαού μας, τοποθετώντας τις απαιτήσεις των τοκογλύφων – δανειστών “εταίρων” μας, στο συνονθύλευμα της Ευρωπαικής Ενώσεως, υπεράνω των συμφερόντων του λαού μας. Η απόλυτη φτωχοποίηση των Ελλήνων είναι έργο δικό τους. Το ξεπούλημα της Ελλάδος στους δανειστές είναι έργο δικό τους. Ο αυριανός διαμελισμός της Ελλάδος θα είναι έργο δικό τους. Όταν, με τα αποθέματα του ορυκτού πλούτου που κρύβει στα σωθικά της η Ελλάδα μας, θα μπορούσε να ξεπληρώσει το δημόσιο χρέος της, παρ΄ ότι είναι ένα χρέος επαχθές και επονείδιστο.

Αρκεί να ενεργοποιούσε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την ΑΟΖ στο Αιγαίο Πέλαγός μας, μια ΑΟΖ που διακαώς επιζητάει, το Ισραήλ, η Κύπρος και λίαν συντόμως η Αίγυπτος. Μια ΑΟΖ που δεν θέλει να ανακηρύξει αυτή η Μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.   
 
Έχουν ονοματεπώνυμα αυτοί που θα καταδικασθούν.
 
Υποτασσόμενη στις εντολές της Μέρκελ, του Σόιμπλε και όλου εκείνου του πορνείου των Βρυξελλών. Γιατί, δεν έχουν ούτε το πολιτικό ανάστημα, ούτε την πατριωτική συνείδηση, ούτε τον ανδρισμό να αντισταθούν στα φασιστοειδή της ΕΕ που συνεχώς ζητούν και νέες θυσίες από το λαό μας, μη σταματώντας να ζητούν νέο αίμα.

Παρ΄ότι πληθαίνουν οι φωνές της λογικής υπέρ της Ελλάδος που κατακεραυνώνουν τους απάνθρωπους δανειστές μας. Όπως, η Γκάμπι Τσίμερ, Πρόεδρος της συνομοσπονδιακής ομάδος της Ευρωπαικής Ενωτικής Αριστεράς των Βορείων χωρών, η οποία είπε για το παράδειγμα της Ελλάδος: “Γι΄ αυτούς (τους δανειστές) όμως οι άνθρωποι είναι απλές παράπλευρες απώλειες, όπως στον πόλεμο”.

Είπε επίσης: “Είμαι αγανακτισμένη για το γεγονός ότι το μεγάλο όραμα της Ευρώπης καταστρέφεται από εθνικούς εγωισμούς σε βάρος των Ελλήνων…”.

Δυστυχώς όμως οι κυβερνήσεις των Γιώργου Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμου, Σαμαρά – Βενιζέλου και Τσίπρα – Καμμένου δεν έχουν καμιά αγανάκτηση που θανατώνουν καθημερινώς ένα Έθνος. Και βέβαια, δεν είναι μόνο αυτοί που μετείχαν αυτών των προδοτικών κυβερνήσεων και οι οποίοι θα λογοδοτήσουν μια ημέρα των ημερών.

Είναι όλες οι κυβερνήσεις της Μεταπολιτεύσεως, οι οποίες στοχευμένα οδήγησαν τη χώρα στα Μνημόνια. Και τα μέλη τους, θα πρέπει να εύχονται να έχουν αποδράσει από ετούτη τη ζωή, για να μη βιώσουν την οργή και την καταδίκη του λαού μας.

Όπως θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι και αν κάποιος άλλος Ανδρέας Παπανδρέου, νομοθετήσει υπέρ της αφαίρεσης και της ισόβιας κάθειρξης, ακόμη και αν δεν βρεθούν Τερτσέτηδες και Πολυζωΐδηδες Δικαστές για να καταδικάσουν τους επίορκους αυτούς πολιτικούς, θα τους καταδικάσει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός με λαϊκά δικαστήρια που πολύ σύντομα θα στήσει, εκεί στην πλατεία του Συντάγματος, μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, που θα μετατραπεί σε Οργή των Ελλήνων!!  
 
Τα υποτακτικά τσιράκια του Σόρος.
 
Θα καταδικάσει, όλους αυτούς τους υπηρέτες και τα εντεταλμένα όργανα του Σόρος, του πρίγκιπα των λαθρομεταναστών και του αίματος. Του “δικαστικού επιμελητή”, που ανεβοκατεβάζει Πρωθυπουργούς, Περιφερειάρχες και Δημάρχους, του αρχισυνωμότη που προκαλεί πολέμους και με τις δεκάδες ΜΚΟ του, γεννάει ανατρεπτικά κινήματα, όπως στη Γεωργία, στη Σερβία, στην Ουκρανία και τώρα στην Ελλάδα. 


Του δισεκατομμυριούχου κατασκευαστή της ίντριγκας, της πολυγλωσσίας, των εργαλείων του πολέμου, της Βαβέλ της πολύπολιτισμικότητας, που μετατρέπει και την Ελλάδα με τα διάφορα τσιράκια του, τους διάφορους Φίληδες, Μουζάλες, Τασίες, Καμίνηδες, Πατούληδες, Μπουτάρηδες. ΓΑΠηδες και Παπαδημούληδες.
 

Επί του πιεστηρίου.
 
Δηλώνω παρών, στις Επιτροπές των λαϊκών δικαστηρίων που σύντομα θα στηθούν για να δικάσουν και για να καταδικάσουν, τους βιαστές, τους δολοφόνους του λαού μας και της Πατρίδος μας. Είναι χρέος μου προς την αγαπημένη μου Πατρίδα, το λαό της και την οικογένειά μου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive