Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ινδός υπουργός προς τουρίστριες: "Μη φοράτε φούστες, θα σας βιάσουν". Ούτε στην Ομόνοια να ήταν

Ινδός υπουργός προς τουρίστριες: «Μη φοράτε φούστες»
Ο Ινδός υπουργός Τουρισμού προειδοποιεί τις αλλοδαπές τουρίστριες να μην φοράνε φούστες. Για την ασφάλεια τους, οι γυναίκες που ταξιδεύουν στην Ινδία καλούνται να αποφεύγουν τα κοντά φορέματα και τις φούστες, ή να κυκλοφορούν μόνες...
τους τα βράδια.  Σε συνέντευξη Τύπου ο Σάρμα είπε ότι από πέρυσι χορηγείται μία «εργαλειοθήκη» ασφαλείας  σ' όλες τις αλλοδαπές κατά την άφιξή τους στην Ινδία.  «Η ''εργαλειοθήκη'' περιλαμβάνει και μια κάρτα με αυτά που πρέπει να κάνουν και αυτά που καλούνται να αποφεύγουν – όπως το να μην κυκλοφορούν μόνες τους τα βράδια σε κωμοπόλεις, να μην φορούν φούστες ή να φωτογραφίζουν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων που χρησιμοποιούν και να τις στέλνουν σε φιλικά τους πρόσωπα», είπε ο Σάρμα.  «Για τη δική τους ασφάλεια οι τουρίστριες δεν πρέπει να φορούν κοντά φορέματα ή φούστες», πρόσθεσε. «Η ινδική κουλτούρα είναι διαφορετική απ' τη δυτική».  Η δήλωση του Ινδού υπουργού προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις, ενώ σύμφωνα με τους επικριτές του, «μια νοοτροπία που επιρρίπτει στο θύμα την ευθύνη», μια νοοτροπία κυρίαρχη σε μια χώρα όπου κάθε μέρα καταγράφονται 92 βιασμοί γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive