Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά: Και «πρόσφυγες» από το Θιβέτ μας έρχονται - Θα τους καταπιέζει ο Δαλάι Λάμα!

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά: Και «πρόσφυγες» από το Θιβέτ μας έρχονται - Θα τους καταπιέζει ο Δαλάι Λάμα!
Η εξάρθρωση ενός κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών στην Πρέβεζα περιείχε την αποκάλυψη μίας ακόμα πτυχής του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος που βιώνει η Πατρίδα μας. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν 9 δουλέμποροι που ετοιμάζονταν να μεταφέρουν με σκάφος 20 λαθρομετανάστες στην Ιταλία. Το «γιατί» αυτές οι συλλήψεις γίνονται κατά την έξοδο και ποτέ κατά την είσοδο δεν θα το σχολιάσουμε...

Παράλληλα με τις συλλήψεις εντοπίστηκε σκάφος ανοικτά των ακτών της Πρέβεζας, με λαθρομετανάστες, 20 άνδρες και 11 γυναίκες, οι περισσότεροι από το Θιβέτ, όπως αναφέρεται στις σχετικές επίσημες ανακοινώσεις.
Προφανώς, έχουμε αρχίσει και δεχόμαστε και «πρόσφυγες» από το Θιβέτ, ύστερα από τους «περιβαλλοντικούς πρόσφυγες» του Μπαγκλαντές! Επειδή, η «αντιρατσιστική» νομεκλατούρα που ελέγχει τον τόπο δεν δύναται να... λαθεύει, προφανώς τους καταπιέζει ο δικτάτορας Δαλάι Λάμα και έρχονται στην Ελλάδα να σωθούν.
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive