Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !! Κτηνώδης επίθεση σε σκυλάκι - Του ξερίζωσαν τα δόντια (Φωτογραφίες)

Κτηνώδης επίθεση σε σκυλάκι - Του ξερίζωσαν τα δόντια (Φωτογραφίες)
Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σε αδέσποτο σκυλάκι στον Πύργο. Βρέθηκε με πολλαπλά τραύματα αλλά και ξεριζωμένα τα δύο μπροστινά δόντια του. Για καλή του τύχη τον τραυματισμένο αδέσποτο σκύλο εντόπισαν...
τα μέλη της ομάδας «Αδέσποτες πατούσες Πύργου» σε έναν αγροτικό δρόμο δίπλα σε σκουπίδια κοντά στην περιοχή της Βαρβάσαινας.
Το σκυλάκι που είναι αρσενικό ηλικίας 2-3 μηνών μεταφέρθηκε άμεσα σε κλινική ζώων στον Πύργο, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να παραμείνει εκεί για παρακολούθηση.
Ο κτηνίατρος και τα μέλη της ομάδας διαπίστωσαν πως το σκυλάκι έφερε τραύματα στο κεφάλι, έχει προσβληθεί από σταφυλόκοκο και το χειρότερο… κάποιο αρρωστημένο μυαλό του είχε ξεριζώσει τα δύο μπροστινά δόντια, ενώ του είχε κάνει και τρύπα στο μάτι. Το σκυλάκι δέχθηκε την περιποίηση του κτηνίατρου και όλοι ελπίζουν να αναρρώσει άμεσα για να βρεθεί μια ανάδοχη οικογένεια που θα το περιβάλει με στοργή και αγάπη.
Τα μέλη της ομάδας «Αδέσποτες πατούσες Πύργου» δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μπορούν να υπάρχουν τόσο αρρωστημένα μυαλά σε μια κοινωνία, που βγάζουν όλο το μίσος τους σε ένα μικρό κουτάβι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive