Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Θρίλερ με τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους (Εικόνες&Βίντεο)

Θρίλερ με τη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους (Εικόνες&Βίντεο)
ΓΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ.  Η ακτίνα στην οποία βρέθηκαν συντρίμμια του αεροσκάφους, αλλά και ο ελάχιστος χρόνος που χρειάστηκε από την απογείωση του αεροπλάνου από το Σότσι μέχρι την συντριβή του στη Μαύρη Θάλασσα δύο λεπτά αργότερα, οδηγεί τους εμπειρογνώμονες στο συμπέρασμα...
πως πρέπει να σημειώθηκε έκρηξη στον αέρα.  Το γεγονός θυμίζει έντονα την πτώση του ρωσικού Airbus τον Νοέμβρη του 2015 στο όρος Σινά, το οποίο μπορεί αρχικά να αποδοθεί σε τεχνική βλάβη, οι τζιχαντιστές όμως είχαν σπεύσει να αναλάβουν την ευθύνη. Οι υποψίες είναι λογικό να πέφτουν και πάλι σε τρομοκράτες, έπειτα και από την εκτέλεση του Ρώσου πρέσβη Αντρέι Καρλόφ στην Άγκυρα.  Ρωσική ιστοσελίδα, δημοσίευσε βίντεο - ντοκουμέντο από την απογείωση του αεροπλάνου από το Σότσι, δύο περίπου λεπτά πριν συντριβεί στην Μαύρη Θάλασσα.
Публикуем видео последнего взлёта Ту-154 в Сочи: https://t.co/QyBGhHarxj pic.twitter.com/1gROo170Z9
— Life | Новости (@lifenews_ru) December 25, 2016
Το ρωσικό υπουργείο Αμυνας επιβεβαίωσε ότι βρέθηκαν συντρίμμια του αεροσκάφους σε βάθος 50 μ.-70 μ., 1,5 χλμ. από την ακτή της Μαύρης Θάλασσας, ενώ επίσης βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα επιβατών στην ακτή. Πηγές από τις υπηρεσίες διάσωσης, τις οποίες επικαλούνται τα ρωσικά ΜΜΕ, αναφέρουν ότι το αεροπλάνο πιθανόν συνετρίβη κατά τη διάρκεια της ανόδου του, ενώ απέκλεισαν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.
;
Δεν υπάρχουν επιζώντες
Στη θαλάσσια περιοχή 2-3 χιλιόμετρα από την παραλία του Σότσι, αρμάδα του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, μαζί και ελικόπτερα, μη επανδρωμένα αεροσκάφη, βαθυσκάφη και 63 δύτες "χτένιζουν" τη θαλάσσια περιοχή που κατέπεσε το Τούπολιεφ 154, στις 5.27 τα χαράματα.
Το κεντρικό τμήμα του αεροσκάφους έχει εντοπιστεί, οι δύτες ανέσυραν ήδη τις σορούς επτά επιβατών από βάθος 70 μέτρων, ενώ δεν υπάρχει κανένα σημάδι για επιζώντες. Οι έρευνες πρόκειται να κρατήσουν ώρες, ίσως και μερικές μέρες αφού γίνονται σε μεγάλο βάθος αλλά και οι καιρικές συνθήκες στα ανοικτά του Σότσι χειροτερεύουν.
;
Το TU-154 έφθασε στο Σότσι από το αεροδρόμιο Chkalovsky της Μόσχας για ανεφοδιασμό. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 8 μέλη των ενόπλων δυνάμεων και 64 μέλη του μουσικού συνόλου Alexandrov Ensemble, με προορισμό την αεροπορική βάση στη Λαττάκεια, στη δυτική Συρία, για την πρωτοχρονιάτικη γιορτή της ρωσικής αεροπορίας.
1
Επίσης με αυτό ταξίδευαν και 9 Ρώσοι δημοσιογράφοι, δύο πολιτικοί αξιωματούχοι και ένα στέλεχος  διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης, η ακτιβίστρια Ελιζαβέτα Γκλίνκα.
1
Μεταξύ των θυμάτων είναι ο επικεφαλής της στρατιωτικής μπάντας, Βαλερί Χαλίλοφ κι ο επικεφαλής του τμήματος Πολιτισμού του υπουργείου Άμυνας, Άντον Γκουμπάνκοφ.
Ενας από τους επιβαίνοντες του μοιραίου αεροσκάφους, ο ηχολήπτης του NTV Εβγκένι Τολστόφ έκανε αυτή την ανάρτηση, πριν επιβιβαστεί στο Tupolev, στο αεροδρόμιο Chkalovsky της Μόσχας.
1
Στο αεροσκάφος επέβαιναν και δημοσιογράφοι απ' το ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο ΝΤV: ο ανταποκριτής Μιχαήλ Λουζέτσκι, ο εικονολήπτης Όλεγκ Πεστόφ κι ο ηχολήπτης Εβγκένι Τολστόφ.
Έμπειρος ο πιλότος
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, Ρομάν Βολκόφ, ήταν έμπειρος και συγκαταλεγόταν στους πιλότους πρώτης κατηγορίας.
1

Εθνικό πένθος για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας
Ημέρα εθνικού πένθους κήρυξε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν την 26η Δεκεμβρίου, στη μνήμη των θυμάτων της συντριβής του ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα.
Σε τηλεοπτικό του διάγγελμα ο Ρώσος πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι τα αίτια της συντριβής θα ερευνηθούν εξονυχιστικά και οι οικογένειες των θυμάτων θα λάβουν την αναγκαία υποστήριξη.
Νωρίτερα, το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Πούτιν διέταξε τη συγκρότηση επιτροπής, υπό τον πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ, η οποία θα διερευνήσει τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας. Ο Ρώσος πρωθυπουργός ανέθεσε τη διεύθυνση της επιτροπής στον υπουργό Μεταφορών Μαξίμ Σοκόλοφ, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στην περιοχή του δυστυχήματος.
είναι το τελευταίο του...
Το συνεργείο του τηλεοπτικού καναλιού Channel One που επέβαινε στο Τουπόλεφ:
Το συνεργείο του καναλιού NTV που επέβαινε στο Τουπόλεφ:

 
Διαβά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive