Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! Θα ψάξει τις απειλές ΚουκουλοΦΛΩΡΩΝ για δηλητηρίαση τροφίμων – Ποια προϊόντα απομακρύνονται από τα σούπερ μάρκετ. ΠΟΥ λουφάζουν οι "δράστες;" Μα στο Πολυτεχνείο, στην ΑΣΟΕ κ.λ.π. ΣΧΟΛΙΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για επιμόλυνση γνωστών καταναλωτικών προϊόντων
ΣΧΟΛΙΟ: Μα, καλά, τόσο ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ είναι οι "αρμόδιοι;", εντάξει, πήραν τα προϊόντα απο τα ράφια, οι κουκουλοΦΛΩΡΟΙ, τα πλήρωσαν, μετά τα φωτογράφισαν όταν τα .. "χαλούσαν" και ύστερα; Θα τα επιστρέψουν στα ράφια προς καταλάνωση; ΠΩΣ; ΑΚΟΜΑ και στα μινι μάρκετ υπάρχουν κάμερες κ.λ.π. Θα πάνε ανενόχλητοι να τα τοποθετήσουν;; ΘΕΜΑ: Η δικαιοσύνη επιλαμβάνεται πλέον των απειλών για επιμόλυνση γνωστών καταναλωτικών προϊόντων. Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας διέταξε προκαταρκτική εξέταση...
την οποία θα διενεργήσει η Εισαγγελέας Χάιδω Ζούγρη για να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ενδείξεις διάπραξης  του αδικήματος  σε βαθμό κακουργήματος  για δηλητηρίαση τροφίμων.
Οι απειλές για δηλητηριασμένα τρόφιμα, διατυπώθηκαν σε e mail   που προειδοποιούσε για επιμόλυνση  των τροφίμων  και το οποίο εστάλη στον Τύπο  ενώ παράλληλα, αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, με τίτλο «Πράσινη Νέμεσις – Πράξη 2η (Προειδοποιητικό μήνυμα)».
Το απειλητικό e mail επίσης, βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και γίνεται εκτενής έρευνα από τις αρμόδιες Αρχές.
Μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφορικά με κείμενο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και αφορά σε επαπειλούμενη επιμόλυνση συγκεκριμένων προϊόντων  οι εταιρίες Coca-Cola, Nestlé, Unilever και ΔΕΛΤΑ μετά από συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, προχωρούν άμεσα σε προληπτική απομάκρυνση των παρακάτω προϊόντων από όλα τα σημεία πώλησης στην Αττική:
Hellmann’s Caesar Salad Dressing (πλαστικό μπουκάλι 235 ml)
Pummaro «κλασικό» και  «πιο συμπυκνωμένο» (χάρτινη συσκευασία  των 500g  και 520g αντίστοιχα)
Nestea Ice Tea Ροδάκινο (500ml πλαστική φιάλη, 4Χ500 πλαστική φιάλη)
Nestea Ice Tea Λεμόνι (500ml πλαστική φιάλη, 4Χ500 πλαστική φιάλη)
Coca-Cola Light (500ml πλαστική φιάλη, 4Χ500 πλαστική φιάλη)
ΔΕΛΤΑ Φρέσκο Γάλα πλήρες 1 λίτρου (χάρτινη συσκευασία/μπλε χρώμα)

1 σχόλιο:

  1. Ακομα κι αν τα ξανατοποθετησουν στα ραφια ,οταν καποιος τα παρει,οταν παει στο ταμειο το μηχανημα δεν θα μπορεσει να διαβασει ενα ηδη χρησιμοποιημενο barcode αν δεν κανω λαθος.Οποτε οι δηθεν απειλες καπου αλλου αποσκοπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive