Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Η Δαμασκός τους κρατά στο χέρι-Η λίστα με τους στρατιωτικούς της Δύσης που έπιασε ο Στρατός στο Χαλέπι


Αναδημοσίευση από: dimpenews.com

Τουλάχιστον 14 στρατιωτικοί σύμβουλοι της συμμαχίας των ΗΠΑ αιχμαλωτίστηκαν από τις ειδικές συριακές δυνάμεις σε καταφύγιο στην πόλη του Χαλεπίου αναφέρουν μιντιακές αναφορές...
Tο γεγονός έλαβε χώρα το πρωί της 16ης Δεκεμβρίου 2016 σύμφωνα με το (Voltaire.net):
Το 21stcenturywire.com παραθέτει επίσης μια λίστα με τα ονόματα των στρατιωτικών συμβούλων της αμερικανικής συμμαχίας που αιχμαλωτίστηκαν στο Χαλέπι σύμφωνα επικαλούμενο μέλος του συριακού κοινοβουλίου :Ο Fares Shehabi, εκπρόσωπος στο συριακό κοινοβούλιο και πρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου Χαλεπίου δημοσίευσε από την πλευρά του τα κάτωθι ονόματα στρατιωτικών που συνελήφθησαν από τις συριακές ειδικές δυνάμεις:
Mutaz Kanoğlu – Turkey
David Scott Winer – USA
David Shlomo Aram – Israel
Muhamad Tamimi – Qatar
Muhamad Ahmad Assabian – Saudi
Abd-el-Menham Fahd al Harij – Saudi
Islam Salam Ezzahran Al Hajlan – Saudi
Ahmed Ben Naoufel Al Darij – Saudi
Muhamad Hassan Al Sabihi – Saudi
Hamad Fahad Al Dousri – Saudi
Amjad Qassem Al Tiraoui – Jordan
Qassem Saad Al Shamry – Saudi
Ayman Qassem Al Thahalbi – Saudi
Mohamed Ech-Chafihi El Idrissi – Moroccan
Οι συριακές αρχές κατάφεραν μέσα από το σύστημα πληροφοριών τους να φθασουν στο στρατηγείο των υωηλών δυτικών αξιωματούχων σε συνοικία του Χαλεπίου και νa τους αιχμαλωτίσουν όλους ζωντανούς.Ανάμεσά τους υπάρχουν και γάλλοι και βρετανοί και γερμανοί εκτός των αμεριακανών, σαουδαράβων ιορδανών ,τούρκων, μαροκινών και καταριανών αλλά τα ονόματά τους δεν έχουν διαρρεύσει και εικάζεται ότι η Συρία θα διαπραγματευθεί σκληρά αυτό το χαρτί που κρατάει στα χέρια της με τις χώρες που συνέβαλαν στην καταστροφή της.
Όταν νωρίτερα το Δεκέμβρη οι ΗΠΑ προσπαθούσαν απελπισμένα να επιβάλουν μια δήθεν διπλωματική λύση για το Χαλέπι απλά μεριμνούσαν εκτός των άλλων και για το πως θα απεγκλωβίσουν τους αμερικανούς αξιωματικούς συμπεριλαμβανομένων κι ανδρών των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα Izvestiya 20 βρετανοί στρατιωτικοί εκπαιδευτές είχαν φτάσει στη Συρία για να μπορέσουν να επαναφέρουν τους δήθεν μετριοπαθείς της αντιπολίτευσης που είχαν αποσυρθεί από τις μάχες του Χαλεπίου.Ο σύριος δημοσιογράφος που εδρεύει στη Δαμασκό ο Said Hilal Alcharifi μεταφέρει στο λογαριασμό του στο Facebook κάποια από τα προαναφερθέντα στοιχεία.southfront 17.12.16
Ένας τ. σύμβουλος του συριακού υπουργείου των μίντια ανέφερε ότι ένας μεγάλος αριθμός τούρκων και σαουδαράβων αξιωματικών πολεμούσαν κατά των συριακών δυνάμεων στις ανατολικές συνοικίες του Χαλεπίου στο πλευρό των τρομοκρατών της Jeish al-Fatah.Ο Abdul Hadi Narsi δήλωσε στην αραβική υπηρεσία του Sputnik ότι αυτοί μετείχαν σε μάχες ακόμη και λίγες ώρες πριν αρχίσει η εκκένωση.
«Ο τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan προσπάθησε να μεταφέρει τρομοκράτες από Χαλέπι στην Τουρκία» Nasri είπε. «Η συριακή κυβέρνηση εντόπισε το μαύρο κουτί» των τούρκων και σαουδαράβων αξιωματικών και διαφόρων μυστικών υπηρεσιών στο μέρος του Αν. Χαλεπίου που ήλεγχαν οι αντάρτες» ανέφερε ο Nasri.fars

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive