Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Αυτά τα ΒΙΝΤΕΟ θα τα χαρείτε! Πρώην μουσουλμάνος συγγραφέας «ξεμπροστιάζει» το Ισλάμ...

Αυτά τα ΒΙΝΤΕΟ θα τα χαρείτε!
Πρώην μουσουλμάνος συγγραφέας «ξεμπροστιάζει» το Ισλάμ,  ερχόμενος αντιμέτωπος σε τηλεοπτικό στούντιο με μουσουλμάνα.  Παρά την στήριξη των δημοσιογράφων προς το πρόσωπό της, ο συγγραφέας αποστομώνει τους υπέρμαχους της «πολυπολιτισμικότητας» με εδάφια μέσα από το Κοράνι.   Χαρείτε τα παρακάτω βίντεο και νιώστε την προπαγάνδα, η οποία προωθείται από πολλά ΜΜΕ!  Τα λόγια περισσεύουν:...

2 σχόλια:

  1. Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και α π α ι τ ο ύ ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ
    ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ Η ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ.ΧΑΧΑΧΑ.ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
    ΑΣ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΟΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
    ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΡΧΙΣΕ
    https://www.youtube.com/watch?v=nfldqU8W1WU

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive