Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Μαζέψτε τον Κούλη γρήγορα! Έχει πάει στη Θράκη και λέει εθνικά επιζήμιες κοτσάνες

Πρωτοφανής επιπολαιότητα, άγνοια, ή κι αυτή τη φορά «μιλά» με κάποια γραμμή που πήρε απέξω; Ο λόγος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σε επίσκεψή του στη Θράκη μίλησε για πολιτική «ισονομίας» και «ισοπολιτείας» μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων, σαν να μην υπάρχει δηλαδή και σαν να αναγνωρίζει διακρίσεις ο «σαΐνης»...
υιοθετώντας εμμέσως τη ρητορική της Άγκυρας και του τουρκικού Προξενείου που μιλάνε για «πολίτες β΄ κατηγορίας» όταν παριστάνουν τους «προστάτες» στους Έλληνες μουσουλμάνους.
Την πίστη του στην πολιτική της «ισονομίας και ισοπολιτείας» στη Θράκη εξέφρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης από το χωριό Σμίνθη του νομού Ξάνθης.
Ο κ. Μητσοτάκης παρέστη σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Μύκης -όπου υπάγεται το χωριό, παρουσία των δημοτικών συμβούλων και τοπικών φορέων, όπου και άκουσε τα προβλήματα του ορεινού αυτού δήμου της Ξάνθης.Πρωτοφανής επιπολαιότητα, άγνοια, ή κι αυτή τη φορά «μιλά» με κάποια γραμμή που πήρε απέξω;
Ο λόγος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σε επίσκεψή του στη Θράκη μίλησε για πολιτική «ισονομίας» και «ισοπολιτείας» μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων, σαν να μην υπάρχει δηλαδή και σαν να αναγνωρίζει διακρίσεις ο «σαΐνης», υιοθετώντας εμμέσως τη ρητορική της Άγκυρας και του τουρκικού Προξενείου που μιλάνε για «πολίτες β΄ κατηγορίας» όταν παριστάνουν τους «προστάτες» στους Έλληνες μουσουλμάνους.
Την πίστη του στην πολιτική της «ισονομίας και ισοπολιτείας» στη Θράκη εξέφρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης από το χωριό Σμίνθη του νομού Ξάνθης.
Ο κ. Μητσοτάκης παρέστη σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Μύκης -όπου υπάγεται το χωριό, παρουσία των δημοτικών συμβούλων και τοπικών φορέων, όπου και άκουσε τα προβλήματα του ορεινού αυτού δήμου της Ξάνθης.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive