Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ αληταράδες αντί του κράτους, ΕΚΑΨΑΝ το περίπτερο βιοπαλαιστή. "Κράτος" είναι ο περιπτεράς!! Έτσι ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ του Κολωνακίου; ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


Εμπρηστική επίθεση στο περίπτερο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Τοσίτσα και Πατησιών δίπλα στο Πολυτεχνείο σημειώθηκε στις 6.30 το Σάββατο το απόγευμα.
Σύμφωνα με την αστυνομία τρία άτομα αφού έβγαλαν με τη βία τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου από μέσα, στη συνέχεια το πυρπόλησαν...

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής αφού πρώτα είχε διασφαλισθεί η προστασία τους από αστυνομικές δυνάμεις αφού στην περιοχή σημειώνονται πολύ συχνά επεισόδια με αντιεξουσιαστές. Το περίπτερο που είχε "επιβιώσει" όλα τα τελευταία χρόνια αν και ήταν πάντα στο επίκεντρο επεισοδίων μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομίας, κάηκε σχεδόν ολοσχερώς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive