Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΡΕ…. Με ποιους δημοσιογράφους γευμάτισε ο Σημίτης στο Κολωνάκι

simitis-630x400
Έντονη κινητικότητα αναπτύσσει  το τελευταίο διάστημα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, πραγματοποιώντας επαφές και συναντήσεις με πολιτικούς της Κεντροαριστεράς, που ζητούν την άποψή του για τις εξελίξεις και τα συμβαίνοντα μεταξύ..
ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού και ανένταχτων του χώρου.  Ωστόσο, ο ίδιος δεν λέει όχι και σε συναντήσεις με εκπροσώπους του δημοσιογραφικού κόσμου. Για παράδειγμα, προ ημερών στο Κολωνάκι, στο γνωστό εστιατόριο «17», συνέτρωγε με τους δημοσιογράφους της «Καθημερινής» και του ΣΚΑΪ Αλέξη Παπαχελά και Παύλο Τσίμα, αντίστοιχα.  Μενού η Κεντροαριστερά  Οι δυο τους ζητούσαν να μάθουν για την πορεία των πολιτικών διεργασιών και ζυμώσεων στην Κεντροαριστερά, αλλά και για τις εκτιμήσεις του στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.

2 σχόλια:

  1. Ο πλεον πανεξυπνος πρωθυπουργος της Ελλαδας.Αρπαξε αφανεστατα +300εκ ευρω,τα παρκαρησε σε τραπεζα στην Frankfurt am Mein,σε εξωχωρια εταιρια που φαινεται ο αδελφος του,ρουθουνι ΔΕΝ εχει ανοιξει μεχρι τωρα και ουτε προκειται...και γελαει με σαρδονιο γελωτα παρατηρωντας τους ουρακοταγκους(ετσι ακριβως τους αποκαλει) που τον διεδεχθησαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως εννοεις στην τραπεζα με τον ουρανοξυστη στην Frankfurt am Main?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive