Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Παπαδιά άφησε τον παπά για μια γυναίκα. «Πολλοί τις έβλεπαν να γλεντούν και να κάνουν βόλτες μαζί. Είχαν ένα είδος σχέσης»

Ο ιερέας λέει οτι η 32χρονη πρεσβυτέρα πήρε τα τρία παιδιά τους και έφυγε με «φίλη» της στο εξωτερικό. Εδώ και μήνες έχει να δει ή να μιλήσει στα τρία παιδιά του ένας 41χρονος ιερέας, που καταγγέλλει ότι η παπαδιά τον εγκατέλειψε για μια γυναίκα (!), με την οποία έφυγε...
από τη μικρή πόλη της βορείου Ελλάδας και πλέον ζουν μαζί στο εξωτερικό.
Το συγγενικό περιβάλλον του παπά αποκαλύπτει την κρίση στον γάμο του και τη διάλυση της οικογένειάς του, επισημαίνοντας ότι θέλει μόνο να επικοινωνήσει με τα παιδιά του και να βεβαιωθεί ότι είναι καλά.
Σύμφωνα με συγγενείς του ιερέα, η συμπεριφορά της 32χρονης παπαδιάς είχε αλλάξει τα τελευταία πέντε χρόνια, προκαλώντας σχόλια στην τοπική κοινωνία. «Εφυγε λέγοντας ότι θα πάει στη μητέρα της σε πόλη της Ευρώπης με τα παιδιά, κάτι που έκανε συχνά. Ομως, δεν ξαναγύρισε ποτέ! Τα παιδιά απομακρύνθηκαν με βίαιο τρόπο, ξαφνικά, και δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή σε τι περιβάλλον μεγαλώνουν» περιέγραψε στην εκπομπή «Tatiana Live» συγγενής του ιερέα.
Και συνέχισε: «Τα τελευταία χρόνια η συμπεριφορά της γυναίκας δεν άρμοζε σε μια πρεσβυτέρα. Ξενυχτούσε, ήταν συνεχώς έξω και η κοινωνία, που είναι κλειστή, ψιθύριζε».
Σύμφωνα με τους συγγενείς του 41χρονου, τη γυναίκα, η οποία φέρεται ότι εξαφανίστηκε μαζί με την παπαδιά, τη γνώρισε η 32χρονη πριν από λίγα χρόνια και άρχισαν να κάνουν παρέα.
«Πολλοί τις έβλεπαν να γλεντούν και να κάνουν βόλτες μαζί. Είχαν ένα είδος σχέσης» λένε οι συγγενείς του παπά, ενώ, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, που μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή, «τα ασφαλιστικά μέτρα τα έχει κερδίσει η παπαδιά και έχει την προσωρινή επιμέλεια των τριών παιδιών. Ωστόσο, δεν έχει ενημερώσει πού βρίσκεται, με αποτέλεσμα ο ιερέας να μην μπορεί να επικοινωνήσει καν μαζί τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive