Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΠΥΡΓΟΣ. Στην ανακρίτρια οι κατηγορούμενοι για την φωτιά στον καταυλισμό γύφτων.Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τους πυροσβέστες

Στην ανακρίτρια οι κατηγορούμενοι για την φωτιά στον καταυλισμό Ρομά
Στην Ανακρίτρια Ηλείας, θα οδηγηθούν σήμερα οι δύο γύφτοι, που συνελήφθησαν προχθές το απόγευμα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου στο πλαίσιο του Αυτοφώρου και φέρονται να εμπλέκονται στο σοβαρό επεισόδιο εκδήλωσης πυρκαγιάς...
που σημειώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννωνστην περιοχή του Πύργου, που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν παραπήγματα αλλά και να τραυματιστούν δύο πυροσβέστες ύστερα από επίθεση που δέχθηκαν στο σημείο.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα Ν41 της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, περίπου στις 12 το βράδυ του Σαββάτου κλήθηκε για την κατάσβεση πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί σε καταυλισμό γύφτων κοντά στο Νοσοκομείο του Πύργου στη Συντριάδα. Το αυτοκίνητο με τους δύο πυροσβέστες πλήρωμα, έφτασε έγκαιρα στο σημείο της φωτιάς, με δεδομένο πως η Υπηρεσία απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα.
Ωστόσο, όπως αναφέρουν πηγές, κάποιοι εξαγριωμένοι τσιγγάνοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί και προφανώς ενοχλήθηκαν από την παρουσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δεν άφησαν τους πυροσβέστες να πλησιάσουν στην εστία της φωτιάς και επιτέθηκαν στο πλήρωμα χρησιμοποιώντας καδρόνια και πέτρες.

Τραυμάτισαν τους πυροσβέστες

Η απρόκλητη επίθεση από την ομάδα των τσιγγάνων, είχε ως αποτέλεσμα το όχημα Ν41 να υποστεί τεράστιες ζημιές στο παρμπρίζ και την πόρτα του οδηγού και οι δύο πυροσβέστες που βρίσκονταν μέσα σε αυτό, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν να τραυματιστούν από τα δυνατά χτυπήματα, αφού η ομάδα των τσιγγάνων τους έβαλε στόχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive