Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Το Χαλέπι αναπνέει και πάλι ελεύθερα: Απομακρύνθηκαν και οι τελευταίοι ισλαμιστές αντάρτες (βίντεο)

Περισσότερα από 20 πράσινα λεωφορεία ξεκίνησαν από τμήματα του Χαλεπίου τα οποία τελούν υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης της Συρίας προς τον θύλακα των ανταρτών στη συριακή πόλη για να απομακρύνουν τους αντάρτες...
στο πλαίσιο συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο πρακτορείο Reuters.
Μακρά φάλαγγα λεωφορείων πέρασε στον ανταρτοκρατούμενο τομέα, σύμφωνα με πλάνα που μετέδωσε η συριακή δημόσια τηλεόραση.
Η απομάκρυνση 5.000 Σύρων ανταρτών και των οικογενειών τους από το ανατολικό Χαλέπι έχει αρχίσει, μετέδωσε, εξάλλου, το πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άυμνας.Ρώσος στρατιωτικός αξιωματούχος φέρεται να δήλωσε ότι οι αντάρτες και οι οικογένειές τους θα απομακρυνθούν μέσω ανθρωπιστικού διαδρόμου μήκους 22 χιλιομέτρων.

Οι «μετριοπαθείς» φτάνουν στην Ιντλίμπ. Πολλοί από αυτούς θα επιχειρήσουν να περάσουν ως «πρόσφυγες» στην Ελλάδα

Ας μην λησμονηθεί  ότι ανάμεσα σε αυτούς που «πενθούν» την σημερινή ημέρα είναι και η  δήμαρχος του Παρισιού η οποία μη μπορώντας να αντέξει το Χαλέπι χωρίς αντάρτες κατέβασε εχθές τον γενικό του ρεύματος στον πύργο του Άιφελ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive