Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Μα, ΚΑΙ αυτοί ... "φίλοι" μας είναι! Βρετανικό δημοσίευμα: "Αποφύγετε την Ελλάδα"

Βρετανικό δημοσίευμα: "Αποφύγετε την Ελλάδα"
Σύμφωνα με την "Express",  οι τρομοκρατικές επιθέσεις και ο ιός Ζίκα έχουν πλήξει χώρες που αποτελούσαν τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς και πλέον θα πρέπει οι ταξιδιώτες να τους αποφεύγουν. Ανάμεσα σε αυτούς τους προορισμούς, όπως δείχνει και ο χάρτης, βρίσκεται και η Ελλάδα...

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα: “Κάθε χρόνο, εκατοντάδες Βρετανοί επισκέπτονται την Ελλάδα για λίγο ήλιο, θάλασσα και άμμο. Κι ενώ τα νησιά παραμένουν ασφαλείς προορισμοί, δεν ισχύει το ίδιο για την ηπειρωτική χώρα. 
Στις αρχές του Νοεμβρίου, δύο περαστικοί με μοτοσικλέτα πέταξαν μια χειροβομβίδα έξω από τη Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα”.
Οι άλλες χώρες που βρίσκονται στο χάρτη των πιο επικίνδυνων προορισμών είναι η Τουρκία, η Αίγυπτος, η Τυνησία, η Ταϊλάνδη και η Κολομβία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive