Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΚουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ. Θα τους κεράσουν ... «Κολομβιανό μενού».

Στα κάγκελα οι περιπτεράδες για την πυρπόληση περιπτέρου!
ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ! Έξαλλοι είναι οι περιπτεράδες, για την εμπρηστική επίθεση στο περίπτερο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Τοσίτσα και Πατησιών δίπλα στο Πολυτεχνείο, όπου οι γνωστοί «μπαχαλάκηδες» το έκαψαν ολοσχερώς, αφού πρώτα έβγαλαν έξω τον ιδιοκτήτη με την βία και τον ξυλοκόπησαν αγρίως. Ο ιδιοκτήτης δήλωσε, «Φοβήθηκα για τη ζωή μου»!...

 Ο περιπτεράς είδε την περιουσία του, να γίνεται στάχτη μπροστά στα μάτια του. Μία ζημιά που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ξεπερνά τις 50.000 ευρώ και έχει το πρόσθετο κόστος, ότι μέχρι την αποκατάσταση του περιπτέρου, ο ιδιοκτήτης θα μείνει δίχως εισόδημα!
Σύμφωνα με πληροφορίες της kontranews, ο ιδιοκτήτης είναι οικογενειάρχης και δεν έχει την δυνατότητα να ξανακτίσει άμεσα την επιχείρησή του ή το εμπόρευμα που κλάπηκε κατά την επίθεση. Αλγεινή εντύπωση, προκαλεί το γεγονός ότι ολόκληρη η επίθεση, σύμφωνα με το Συνδικάτο των περιπτερούχων, έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια της αστυνομίας! 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων - Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής, «Αυτό που επίσης είναι ανεπίτρεπτο είναι το γεγονός ότι η «έξωση», η βιαιοπραγία και η καταστροφή της περιουσίας και των μέσων προσπορισμού του συναδέλφου μας έγιναν μπροστά στα μάτια και με την ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας».
Οι περιπτερούχοι, στην ανακοίνωσή τους, στέλνουν αυστηρή προειδοποίηση προς όλες τις πλευρές, ότι τέτοια περιστατικά δεν θα γίνουν ανεκτά. Απευθυνόμενοι τόσο προς την «Κυβέρνηση και όλους τους ψευτοαναρχικούς που βγάζουν «γούστα» καίγοντας ξένες περιουσίες» ότι σε περίπτωση που θα συμβεί άλλο κρούσμα εις βάρος οποιουδήποτε Περιπτέρου, «ο Πρόεδρος του Συνδικάτου με πλήρη συναίσθηση όλων των νομικών επιπτώσεων εις βάρος του, τους υπόσχεται ότι θα τους κεράσει αντίστοιχο “κολομβιανό μενού”».
Ολόκληρος ο κλάδος, βρίσκεται σε συναγερμό, μετά το περιστατικό, αλλά παράλληλα, ξεκαθαρίζουν ότι θα στηρίξουν το θύμα, ώστε να φτιάξει πάλι από την αρχή την επιχείρησή του. Μέλη του Συνδικάτου, δήλωσαν στην kontranews, ότι το Συνδικάτο θα δώσει από τα ταμεία του 3.000 ευρώ, ενώ μεγάλες εταιρίες του χώρου, θα στηρίξουν και οικονομικά και με εμπόρευμα την αποκατάσταση των ζημιών.
Για το περιστατικό, σύμφωνα με την αστυνομία τρείς ήταν οι δράστες, που πυρπόλησαν το περίπτερο. Αμέσως μετά το συμβάν και αφού αποχώρησαν οι «άγνωστοι»έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής, υπό την προστασία της αστυνομίας.
Η ανακοίνωση του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων - Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής
Με ιδιαίτερο αποτροπιασμό πληροφορηθήκαμε την άνανδρη επίθεση «μπαχαλάκηδων» και την πυρπόληση του Περιπτέρου του συναδέλφου μας (δεν ανακοινώνουμε το όνομα του συναδέλφου μας του οποίου τα πλήρη στοιχεία κατέχουμε, για λόγους σκοπιμότητας).
Καταπώς φαίνεται το απόστημα των Εξαρχείων σπάει στα μούτρα όσων το εξέθρεψαν εδώ και δεκαετίες, καλλιεργώντας για δικές τους σκοπιμότητες ένα "άντρο ανομίας" και εγκληματικότητας στην καρδιά της Αθήνας. Δυστυχώς όμως οι επιπτώσεις γίνονται αισθητές στο βιος των μεροκαματιάρηδων συναδέλφων μας και αυτό είναι ανεπίτρεπτο.
Αυτό που επίσης είναι ανεπίτρεπτο είναι το γεγονός ότι η «έξωση», η βιαιοπραγία και η καταστροφή της περιουσίας και των μέσων προσπορισμού του συναδέλφου μας έγιναν μπροστά στα μάτια και με την ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας.
Φαίνεται ότι η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνησή μας θεωρεί σημαντικότερο το, κάπως ιδιόρρυθμο, «δικαίωμα στην έκφραση» των ανεπάγγελτων κηφήνων (ενίοτε δε και τέκνων πλουσίων οικογενειών) των Εξαρχείων από το βιοπορισμό των βιοπαλαιστών, νομοταγών πολιτών.
Μόνο θλίψη και αηδία για τη συνεχιζόμενη διολίσθηση της χώρας μας στον κατήφορο της ανομίας και της ανοχής της παραβατικότητας μπορούμε να εκφράσουμε, μαζί με τη συμπαράστασή μας στο σκληρά δοκιμαζόμενο μέλος μας και την οικογένειά του. Να είναι σίγουροι οι πολιτικά υπεύθυνοι κκ. Υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης ότι θα μετέλθουμε κάθε νόμιμου μέσου για να τιμωρηθούν για την αδράνεια και την απραξία στις οποίες καταδίκασαν την αστυνομία.
Με έκτακτη απόφαση του Προέδρου του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής, κου. Γεωργίου Δούκα και του Γενικού Γραμματέα, κου. Γεώργιου Παξιμάδη, το Σωματείο μας ενισχύει τον συγκεκριμένο συνάδελφο με 3.000,00€.
Καλούμε όλες τις Kαπνοβιομηχανίες και τις συναλλασσόμενες Eταιρείες του Kλάδου μας να συνδράμουν άμεσα οικονομικά ώστε ο συνάδελφός μας οικογενειάρχης να κάνει εορτές διότι έχει δικαίωμα και αυτός. Ήδη ο Πρόεδρος της PATENTA GROUP, κος. Νίκος Δήμου, θα αντικαταστήσει δωρεάν το κουβούκλιο του συναδέλφου μας ώστε να συνεχίσει να υπάρχει το συγκεκριμένο περίπτερο στην γωνία Πατησίων & Τοσίτσα.
Στην διάθεση του κάθε ενδιαφερομένου υπάρχουν τα πλήρη στοιχεία του συναδέλφου μας ώστε να υπάρξει άμεσος συντονισμός όλων των ενδιαφερομένων μερών για γρήγορη αποκατάστασή του.
Προειδοποιούμε Κυβέρνηση και όλους τους ψευτοαναρχικούς που βγάζουν «γούστα» καίγοντας ξένες περιουσίες ότι σε περίπτωση που θα συμβεί άλλο κρούσμα εις βάρος οποιουδήποτε Περιπτέρου, ο Πρόεδρος του Συνδικάτου με πλήρη συναίσθηση όλων των νομικών επιπτώσεων εις βάρος του, τους υπόσχεται ότι θα τους κεράσει αντίστοιχο «κολομβιανό μενού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive