Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ. "Σπάει ταμεία" το θεατράκι της Βουλής. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ σκηνές. Σαλμάς σε Πολάκη: Στα Σφακιά υπάρχουν 800 άνδρες και μια πουλακίδα!! Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε τον υπουργό «αληταριό». ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ

Σαλμάς σε Πολάκη: Στα Σφακιά υπάρχουν 800 άνδρες και μια πουλακίδα
Πρωτοφανής κόντρα σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τους βουλευτές της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και Μάριο Σαλμά στο πλαίσιο της συζήτησης για την τροπολογία για τα μέτρα Τσίπρα. Αφορμή, η επίθεση του Πολάκη στους δύο βουλευτές που έχουν διατελέσει στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας...

Απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ ο κ. Πολάκης είπε ότι «μη σάς φέρω εδώ τα σημειώματα που στέλνατε στο ΚΕΕΛΠΝΟ εσείς και η γυναίκα σας για διορισμούς». «Ή θα φέρεις τα χαρτιά, ή θα γίνει εδώ της Κρήτης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Βαρύτατες εκφράσεις ακούστηκαν όμως και από τον κ. Σαλμά, ο οποίος είπε στον κ. Πολάκη, ότι «στα Σφακιά υπάρχουν 800 άνδρες και μια πουλακίδα». Χαρακτήρισε επίσης τον υπουργό «αληταριό» προσθέτοντας ότι είχε ζητήσει χρήματα από φορείς των φαρμακοποιών για να αγοράσει ασθενοφόρο, να το πάει οδηγώντας στα Σφακιά για να εκλεγεί δήμαρχος.
Aπαντώντας ο υπουργός δήλωσε ότι το ασθενοφόρο ήταν ένα από τα παλιά του νοσοκομείου Χανιών που επισκεύασε ο δήμος Σφακίων.
ΔΕΙΤΕ LIVE:

Παίρνοντας τον λόγο ξανά ο κ. Γεωργιάδης αποκάλεσε τον κ. Πολάκη «γαϊδούρι» λέγοντας ότι τον προκαλεί να φέρει τα ραβασάκια στην Βουλή. «Ρε γαϊδούρι δεν θα κρύβεσαι πίσω από την ασυλία σου! Θα σου κάνω μήνυση!»
Στον καυγά και ο Μάριος Σαλμάς!
Τον λόγο πήρε και ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς ο οποίος είπε ότι είναι στα δικαστήρια με τον κ. Πολάκη και τον αποκάλεσε «πουλακίδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive