Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Μάνα ΚΑΙ γιαγιά με τη μια.67χρονη Λαρισαία γέννησε το μωρό της κόρης της. Η γηραιότερη παρένθετη μητέρα

Το πιο σπουδαίο δώρο για μια 43χρονη ήρθε όχι από τον... Αγιο Βασίλη, αλλά από την 67χρονη μαμά της, που της «χάρισε» το παιδί που τόσο ήθελε! Η Αναστασία Οντου, από τη Λάρισα, έγινε η μεγαλύτερη σε ηλικία παρένθετη μητέρα και (ταυτόχρονα) γιαγιά παγκοσμίως...
κάνοντας την κόρη και τον γαμπρό της να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η 67χρονη έφερε στον κόσμο το υγιέστατο εγγόνι της την περασμένη Τρίτη, δίνοντας στην 43χρονη Κωνσταντίνα την ευκαιρία να αποκτήσει το κοριτσάκι που τόσο επιθυμούσε, αλλά και γεμίζοντας χαρά και υπερηφάνεια τον μαιευτήρα, γυναικολόγο και διευθυντή της «ΓΕΝΕΣΙΣ» Αθηνών Κωνσταντίνο Πάντο. «Το ζευγάρι μάς επισκέφθηκε στις αρχές του 2015. Οπως διαπιστώσαμε, η 43χρονη, που είχε κάνει πολλές αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και έπρεπε να υποβληθεί σε αφαίρεση μήτρας. Καταψύξαμε τα ωάρια, αφαιρέσαμε τη μήτρα και, αφού η κυρία Αναστασία Οντου προθυμοποιήθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα, προχωρήσαμε σε όλες τις εξετάσεις και πήραμε την απαραίτητη δικαστική απόφαση» λέει ο κ. Πάντος, ο οποίος κέρδισε ένα δύσκολο επιστημονικό στοίχημα και έφερε την ελπίδα σε χιλιάδες ζευγάρια που δυσκολεύονται να τεκνοποιήσουν.

Το κοριτσάκι, βάρους ενός κιλού και 20 γραμμαρίων, γεννήθηκε πρόωρα, στην 31η εβδομάδα της εγκυμοσύνης, στη μαιευτική κλινική «ΓΑΙΑ» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών. «Η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Εμείς κινηθήκαμε σε αχαρτογράφητα νερά - ήμασταν πολύ προσεκτικοί σε κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης. Μοναδικές επιτυχίες, όπως αυτή, αποτελούν τον λόγο για τον οποίο η Ελλάδα έχει αρχίσει να αποτελεί αφετηρία του ονείρου για πολλά υπογόνιμα ζευγάρια από κάθε γωνιά της Γης.
Επιπλέον, η οικογένεια, το δέσιμο μεταξύ των μελών της, είναι κάτι που συναντάμε σε τέτοιον βαθμό μόνο στην Ελλάδα, πουθενά αλλού στην Ευρώπη!» προσθέτει ο ίδιος, ενώ ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης επισημαίνει: «Αυτό το σημαντικό ιατρικό επίτευγμα αναδεικνύει το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των Ελλήνων γιατρών, οι οποίοι πρωτοπορούν παγκοσμίως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive