Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΗ ΛΕΣΒΟ ΜΕ 6.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!


Στη Μυτιλήνη, έξω από την πόλη καμια 20αριά χιλιόμετρα στην τοποθεσία ΛΑΜΠΟΥ ΜΥΛΟΙ, καθαρίζουν χώρο λένε για αποθήκευση οικίσκων οι οποίοι είναι τόσοι οικίσκοι, που μόνο για νέο hot spot  πρέπει να προορίζονται. Οι φήμες λένε για 1500 οικίσκους συνολικά, 1500 οικίσκοι από 5 άτομα μας κάνουν 5-6 χιλιάδες κόσμο.
Θα βουλιάξει το νησί! Το κρύβουν.. μα δεν κρύβεται πια!!!...

Οι κάτοικοι ακόμα και τώρα αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με επιθέσεις στα μαγαζιά τους… δείτε παλαιότερο άρθρο μας (εδώ) σκέψου να φτιάξουν ένα τόσο μεγάλο HOT SPOT να δούμε μετά ποιος θα εγγυηθεί την ασφάλεια των κατοίκων?
Η τοποθεσία που βγήκαν αυτές οι φωτογραφίες είναι (εδώ)







oparlapipas.gr

2 σχόλια:

  1. Αὐτοὶ πολὺ καλὰ κάνουν καὶ εὖγε τους!
    Οἱ Λέσβιοι, τὶ εἰς τὴν εὒχὴν κάνουν;
    Ἁπλῶς τὸ παίζουν.
    Ποῖον;
    Τὸ γνωστὸν ἐκεῖνο.
    Καὶ ἐπειδὴ διὰ ραθυμίαν ἤ μαλακίαν ἐγκαταλείπειν τὰ συμφέροντα τῆς Πατρίδος ἄς ἀποδείξουν ὅτι οὔτε ράθυμοι οὖτε μαλάκες εἶναι.
    Ἄλλως τὸ νησὶ δὲν τοὺς ἀξίζει οὔτε τὸ δικαιοῦνται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    …..Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και, στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών, και Ασιατών. Ποιά όμως είναι αυτή η ελίτ; Ο Kalergi είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικός επ' αυτού: «O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέτο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων.»……….
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ» Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ; http://antipliroforisi.blogspot.gr/2012/12/blog-post_25.html
    ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive