Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ.ΤΩΡΑ ! Συνελήφθη η σύζυγος του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία.Εντάλματα για άλλους 3. Τον σκότωσαν στο σπίτι του, μετέφεραν και εκαψαν το πτώμα εκεί που βρέθηκε;

Συνελήφθη η σύζυγος του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία
ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΑΜΜΕΝΗ ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΜΟΙΡΙΔΗ. Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι εξελίξεις στο θρίλερ της δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, καθώς πριν από λίγο  οι αστυνομικές Αρχές της χώρας του καφέ συνέλαβαν τη σύζυγο του για το άγριο έγκλημα. Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης ζητήθηκε η σύλληψη τριών ακόμη ατόμων...
μεταξύ των οποίων ο στρατιωτικός Sergio Gomes Moreira Filho, που φέρεται να διατηρούσε κρυφό ερωτικό δεσμό με την Φρανσουάζ Αμοιρίδη, αλλά και δύο ακόμη συνεργών του, των οποίων οι ταυτότητες δεν έχουν αποκαλυφθεί.
Το σενάριο, λοιπόν, το οποίο προέκριναν εξαρχής οι βραζιλιάνικες Αρχές, περί εγκλήματος πάθους, φαίνεται πως επιβεβαιώνεται.
Η αστυνομία εκτιμά τώρα πως ο Κυριάκος Αμοιρίδης φέρεται να δολοφονήθηκε στο σπίτι συγγενών του στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου διέμενε και μετά να τον έβαλαν στο αυτοκίνητο που βρέθηκε την Πέμπτη καμένο κάτω από γέφυρα κοντά σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, στην περιοχή Νόβα Ιγουατσού.
Υπάρχουν επίσης αναφορές πως στον καναπέ του σπιτιού όπου έμενε το ζεύγος Αμοιρίδη βρέθηκε αίμα και το έπιπλο, μαζί με άλλα αντικείμενα έχουν μεταφερθεί σε ειδικά δικαστήρια για αναλύσεις, αν και ήδη οι Αρχές εμφανίζονταν βέβαιες πως πρώτα επήλθε ο θάνατος και μετά το πτώμα μεταφέρθηκε στο σημείο που τελικά βρέθηκε.

1

2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive