Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Μήπως ήταν καλύτερα τα Χριστούγεννα μιας άλλης εποχής στην Αθήνα; Δείτε πως ήταν το 1960. ΦΩΤΟ

Χριστούγεννα μιας άλλης εποχής στην Αθήνα: Δείτε πως ήταν το 1960
Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο στην Αθήνα 55 και πλέον χρόνια πριν, διαπιστώνει κανείς ότι η πρωτεύουσα ήταν πιο λαμπερή, πιο καθαρή, πιο γιορταστική από ποτέ! Ο φωτογραφικός φακός, με τα μέσα που υπήρχαν την δεκαετία του '60 έχει καταφέρει να αποτυπώσει...
- βοηθούντος και του ταλέντου των μεγάλων φωτογράφων Κώστα Μπαλάφα και Δημήτρη Χαρισιάδη - το πόσο διαφορετική ήταν η ατμόσφαιρα της μεγαλούπολης...
Η Αθήνα τα Χριστούγεννα, πριν από μισό αιώνα! [pics]
Η Αθήνα τα Χριστούγεννα του 1960 δεν χρειαζόταν τα μεγάλα χριστουγεννιάτικα δέντρα στην πλατεία Συντάγματος, ούτε τις συναυλίες και τις εκδηλώσεις που γίνονται σήμερα για να "μυρίσουν" Χριστούγεννα. Απλά στιγμιότυπα, καθημερινά, όπως τα δώρα που έδιναν στους τροχονόμους τις μέρες των γιορτών, ή τα βουνά από μελομακάρονα και απο κουραμπιέδες έξω από τα καταστήματα, ήταν αρκετά.
Η Αθήνα πριν από πολλές δεκαετίες δεν χρειαζόταν ειδικά φίλτρα και ειδικό φωτισμό για να γίνει χριστουγεννιάτικη. Το είχε από μόνη της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive