Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Απειλεί θεούς και δαίμονες ο πατέρας του! «Κάτι του έδωσαν». Νεκρός την ημέρα της γιορτής του 15χρονος

Οι τοξικολογικές εξετάσεις και οι αναλύσεις ούρων και αίματος αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 15χρονου Χρήστου, που «έσβησε» την ημέρα της γιορτής του στη Νέα Ιωνία Βόλου. ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ...

Ενα σακουλάκι με σκόνη που βρέθηκε στην τσέπη του άτυχου μαθητή εστάλη για ανάλυση και οι αξιωματικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, που περιμένουν τα αποτελέσματα, έχουν συλλάβει έναν νεαρό αλλοδαπό, με τον οποίο φέρεται ότι είχε φιλικές σχέσεις το αδικοχαμένο αγόρι, και σήμερα θα τον οδηγήσουν στον ανακριτή.
«Αν δεν τους βρει η Αστυνομία, θα τους βρω εγώ! Πήγαινε στη σχολή για να γίνει θερμοϋδραυλικός και να ξεκινήσει δουλειά. Ηταν ένα καλό παιδί και τον παρέσυραν οι εγκληματίες, δυστυχώς» λέει ο πατέρας του 15χρονου Στέφανος και απειλεί θεούς και δαίμονες!
Οπως λέει, θα πάρει τον νόμο στα χέρια του. «Κάτι του έδωσαν! Το παιδί μου το είχαν “ποτίσει”. Αλίμονό τους αν πέσουν στα χέρια μου. Εγώ τους έχω ήδη καταδικάσει αυτούς τους ανθρώπους».
«Οι υπαίτιοι θα το πληρώσουν» είναι το μήνυμα που στέλνει και η αδελφή του Χρήστου σε μια συγκινητική ανάρτησή της μέσω facebook: «Ο Χρηστάκος μου, ο αδερφός μου, έφυγε μακριά. Για να είναι καλά… Σας ευχαριστώ πολύ όλους, να είστε καλά αλλά... Οι υπεύθυνοι θα το πληρώσουν και αυτοί που γνωρίζουν και δεν μιλάν δεν γλιτώνουν. Εχασα τον μικρό μου. Σεβαστείτε το σας παρακαλώ πολύ. Το λέω δημόσια γιατί είχε πολλούς φίλους το ψυχάκι μου. Σας παρακαλώ. Καλό παράδεισο, ζωή μου. Σ' αγαπώ, άγγελέ μου, να μας προσέχεις από εκεί ψηλά, ψυχή μου».
Δεν είχε σφυγμό
Ανήμερα των Χριστουγέννων και της ονομαστικής εορτής του, ο μαθητής είχε διακομιστεί σε κωματώδη κατάσταση στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο. Κατά την εισαγωγή του στα επείγοντα δεν είχε σφυγμό και ούτε καν ανέπνεε.
Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή και του έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, με αποτέλεσμα να επανέλθει η καρδιά του. Ωστόσο, παρατηρήθηκε ενυδρίαση στα μάτια, που έδειχνε ότι υπήρχε πρόβλημα στον εγκέφαλο. Ο 15χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου η κατάστασή του ήταν σταθερή.
Ομως, υπέστη νέα ανακοπή, που φαίνεται ότι ήταν μοιραία, καθώς έγινε ξανά προσπάθεια ανάνηψης αλλά ο εγκέφαλός του δεν ανταποκρινόταν. Ο θάνατος του Χρήστου βύθισε στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους του, οι οποίοι ξέσπασαν εναντίον του νεαρού αλλοδαπού που βρισκόταν στο νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την κατάσταση του Χρήστου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα.
Σύμφωνα με τον διοικητή του Αχιλλοπούλειου Ματθαίο Δραμητινό, οι γιατροί δεν υπέγραψαν το πιστοποιητικό θανάτου, καθώς αναμένουν τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης στο σακουλάκι με την άγνωστης σύνθεσης σκόνη που βρέθηκε πάνω στον 15χρονο και παραδόθηκε στην Αστυνομία. Χθες, στις 15.00, ο Χρήστος οδηγήθηκε στην τελευταία «κατοικία» του από τον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive